Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.
Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti Coin Bureau, traderlara yükseliş görünümlü küçük bir piyasa değeri olan altcoin’i takip ettiğini söyledi.

Bu altcoin’e dikkat

Yakın tarihli bir YouTube güncellemesinde Coin Bureau, az bilinen altcoin Litentry’nin (LIT) yükselişe geçtiğini iddia etti ve kimlik toplama protokolünün dikkate değer bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu iddia etti.

Coin Bureau, acil bir sorunu çözme ve belirli bir sektörde ilk piyasaya girme gibi faktörler de dahil olmak üzere altcoin mücevherlerini avlama yöntemini açıkladı. Trader,litentry’yi “son zamanlarda bulduğum en umut verici projelerden” biri olarak adlandırdı ve tüm mücevher gereksinimlerini karşıladığını belirtti.

Substrate blok zinciri üzerine inşa edilen protokol, “merkezi olmayan tanımlayıcı (DID) birleştirme”, doğrulama ve kredi hesaplamasını yürütmek için tasarlanmıştır.

Ünlü analisti cezbeden şey

ünlü analist kendisini cezbeden şeyi şöyle açıkladı.

Beni Litentry’ye gerçekten çeken şey, merkezi olmayan finans (DeFi) alanında çözdükleri sorundu. Herhangi bir ekosistemde benzer kimlik temelli doğrulamalar sunan bir proje görmemiştim veya duymamıştım.

Bureau, projenin çoğu DeFi projesinde eksik olduğunu iddia ettiği önemli bir özellik olan cüzdan adreslerinin benzersiz kimliğini doğrulamayı amaçladığını söyledi.

Ayrıca kripto paranın polkadot ağında piyasaya sürülmesini de yükseliş olarak değerlendiriyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin