Bitcoin ödül sağlayıcısı Lolli, yeni fon olarak 5 milyon dolar topladı
Bitcoin ödül sağlayıcısı Lolli, yeni fon olarak 5 milyon dolar topladı

Dubai merkezli FD7 Ventures, Cardano ve Polkadot odaklı yeni bir fon başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ve Polkadot üzerine inşa eden Hindistan’daki geliştiriciler, bu Dubai fonundan 250 milyon dolar elde edebilirler.

FD7’den, Cardano ve Polkadot fonu

Dubai merkezli FD7 Ventures, 28 Şubat tarihli bir basın açıklamasına göre, Polkadot ve Cardano üzerine inşa edilen geliştirici ekiplerine yatırım yapacak olan Bengaluru, Hindistan’da 250 milyon dolarlık yeni bir fon başlatıyor.

Şirket 5 milyon dolara kadar her yıl 50 farklı projeye ayırmayı planlıyor. En başarılı olanlar, ilk yatırımın yanı sıra 20 milyon dolara kadar para kazanabilecek.

Bengaluru, Alphabet CEO’su Sundar Pichai ve Fairfax Financial CEO’su Prem Watsa gibi önemli mezunlara sahip Hindistan Teknoloji Enstitüleri’ne (IIT) ev sahipliği yapıyor. Fonun yönetici ortağı Prakash Chand, HTE’nin Cardano ve Polkadot tarafından desteklenen projeler geliştirdiğini söylüyor:

Hindistan Teknoloji Enstitüsü (IIT), halihazırda üniversite düzeyinde Polkadot ve Cardano projelerinde çalışan en iyi yetenekleri ortaya çıkarıyor. ”

FD7 Ventures ayrıca Hindistan’da misli olmayan tokenlar (NFT’ler) için bir piyasa oluşturmak üzere en iyi iki blok zincirinden yararlanmak istiyor. Chand, Bollywood ünlülerinin yanı sıra kriket oyuncularını da sürece dahil edeceğini söylüyor:

FD7, Bollywood ünlüleri ve yıldız Kriket oyuncuları ile yakın gelecekte NFT projelerinde çalışma planları yapmaktan heyecan duyuyor.

Geçtiğimiz hafta FD7, tüm bu parayı Cardano ve Polkadot’a koymak için 750 milyon dolarlık Bitcoin’i tasfiye edeceğini açıkladı. BTC alımı, Şubat ayı ortasında tekrar açıklandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin