Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!
Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!

Tanınmış analist Mart ayında sert yükseliş beklediği 8 kripto parayı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Altcoin Daily” YouTube kanalının kurucusu ve sunucusu kripto analisti Aaron Arnold, önümüzdeki ay büyük ölçüde daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip sekiz kripto varlığı açıkladı.

Yakın tarihli bir videoda Arnold, kanalın 519.000’den fazla abonesine, önümüzdeki ay patlayan bir büyüme yaşayabileceğine inandığı sekiz kripto varlıktan bahsetti.

Arnold’un bahsettiği ilk proje, DeFi ve NFT’leri destekleyen Polkadot destekli bir platform olan Bondly (BONDLY) idi.

Arnold, Amerikalı YouTuber Logan Paul’un Bondly ile “Pokémon’dan esinlenerek değiştirilemeyen tokenlerden (NFT’ler) kendi serisini yaratmak için çalıştığını söylüyor.

Bir sonraki proje Cardano (ADA). Arnold’a göre, Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde videolarından birinde Kiss basçısı Gene Simmons’a NFT yaptırmayı çok isteyeceğini söyledi. Simmons, Twitter’da ADA’yı satın aldığını söylüyor. 21 Şubat’ta Simmons şunları söyledi:

Arnold, eğer Simmons gerçekten de Cardano’yu NFT’leri başlatmak için kullanmaya karar verirse, bunun Cardano için “inanılmaz derecede yükseliş yönlü” olacağını söyledi:

“Cardano’nun Mart ayında harika bir anlatısı olacak. ETH GAS ücretleri yüksektir. İnsanlar Cardano’yu seviyor. Ünlüler bunu tanıtıyor. Cardano, Mart ayında izlenecek bir kripto para. Henüz piyasa yapısını bozmadı. Ben yükseliş yönlü düşünüyorum.”

Arnold tarafından bahsedilen bir sonraki kripto varlık, Ethereum tarafından desteklenen Chainlink (LINK) oldu. Arnold’u Chainlink’te yükselten şeylerden biri, son zamanlarda yapılan Zincir Dışı Raporlama (OCR) yükseltmesi. OCR “zincir içi gaz maliyetlerini %90’a kadar azaltıyor ve “Chainlink’in zincir üzerinde 10 kat daha fazla veri getirmesini sağlar. “

Analistin bahsettiği diğer kripto varlıklar Tezos (XTZ), Umbrella Network (UMB), Orion Protokolü (ORN), SuperFarm (SUPER) ve Ethereum (ETH).

cryptoglobe

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin