Binance Cardano (ADA) yükseltmesini ve hard fork'u destekleyecek
Binance Cardano (ADA) yükseltmesini ve hard fork'u destekleyecek

Binance Cardano (ADA) yükseltmesini ve hard fork’u destekleyecek – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano desteği, Binance üzerinden ADA para yatırma ve çekme işlemlerinin yaklaşık beş saat süreyle duraklatılmasını içeriyor. Ticaret yine de devam edecek.

Binance’de işlemler

Binance, 27 Şubat’ta ticaret platformunun Cardano ağ yükseltmesini ve hard fork’u destekleyeceğini duyurdu. Platform, ADA koin yatırma ve çekme işlemlerini 1 Mart tarihinde Türkiye saatiyle 19:00’dan başlayarak askıya alacak. Binance, 00:45’e kadar tam hizmeti geri yüklemeyi bekliyor.

Borsa ayrıca ticaretin etkilenmeyeceğini de belirtti. Cardano yeni koinler yaratmayacak. Ayrıca, ağ stabil hale gelir gelmez borsa tam hizmete devam edecektir.

Cardano rekor kırdı

Yükseltme, piyasa açısından proje için heyecan verici bir zamanda geliyor. Cardano, bugün 1.48 dolar seviyesine gelerek tüm zamanların en yüksek seviyesine geldi.

ADA’nın piyasa değeri Aralık 2020’de ciddi bir artışla başladı Şimdi piyasa değeri 47 milyar dolar seviyelerinde yer alıyor.

Cardano güncellemesi

1 Mart’ta Goguen güncellemesi, platformda, Merkezi Olmayan Finans’ın (DeFi) son noktasında kalmasını sağlayan değişiklikler getiriyor. 2020’de DeFi platformlarının yükselişi, birlikte çalışabilirlik, yüksek hızlı iş hacmi ve daha düşük işlem maliyetlerine olan ihtiyacı gösterdi.

Pek çok proje birbirine bağlanmak isterken, Cardano daha derin seviyelerde ara bağlantılar üzerinde de çalışıyor. 26 Şubat’ta, proje ekibi Glow geliştirme dili için destek verdiğini duyurdu. Entegrasyon, geliştiricilerin ekosistemler genelinde çalışmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin