Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın
Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın

Hissesi iki günde 2,5 kat yükselen şirkete Jim Cramer’den kripto para tavsiyesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GameStop hisse senedinin son iki günde iki katından fazla yükselmesinin ardından CNBC’den Jim Cramer, şirketin iş modelini kripto para birimlerini daha kapsayıcı olacak şekilde değiştirmesini önerdi.

“GameStop şubeleri birer kripto para sarayı haline gelmeli”

Bugün CNBC’nin Squawk Box programında konuşan Mad Money sunucusu, GameStop’un “hisse senedi fiyatını haklı çıkarmak” için bir planı olduğunu öne sürdü. Bu haberin yayınlandığı tarihte GME’nin fiyatı 131,17 dolar. Gelinen nokta haftalarca süren yatay hareketten sonraki son 24 saat içinde %175’ten fazla bir artışa denk geliyor. 1,5 milyar dolarlık Bitcoin (BTC) satın alan Tesla örneğini takip etmenin yanı sıra Cramer, GameStop için Square ve PayPal’ı örnek gösterdi.

Cramer şöyle konuştu:

“GameStop kendisini 5.000 mağazalık bir kripto girişine dönüştürürse Bitcoin kazandığınız uluslararası bir oyun yeri olmasını sağlayabilirler ve bence hisse senedi fiyatını haklı gösterebilirler.”

Mad Money sunucusu, Ocak ayı itibariyle 3.447 adet olan tüm GameStop şubelerinin, şirketin oyuncuların kripto para birimleri alıp satmalarına ve oyun ödülü olarak sunmalarına izin vereceği “kripto bilgi saraylarına” dönüşebileceğini öne sürdü. GameStop’un en büyük yatırımcısı Chewy CEO’su Ryan Cohen’in yönetim kurulunu 1 ila 2 milyar dolar değerinde BTC almaya ikna edebileceğini de sözlerine ekledi.

Yatırımcıların veya danışmanların bir şirketin hisse senedi fiyatını haklı çıkarmak için iş modelini değiştirmesini önermesi alışılmadık bir durum. Ancak GameStop artık tipik bir “tuğla ve harç” (sadece fiziksel şubede iş yapan) şirketi değil.

Reddit’ten perakende yatırımcılar, hedge fonu yatırımlarını yükseltmek için geçen ay GME hisse senedi fiyatını artırdı. Bu eylemlerin sonucu, oyun mağazasını birkaç hafta boyunca finans haberlerinin başında tuttu. 18 Şubat’ta, ticaret platformu Robinhood’ın CEO’su, Reddit ve riskten korunma fonu Citadel’den temsilcilerle birlikte, Finansal Hizmetler Komitesi’nde GameStop alım satımları hakkında konuştu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin