Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı yükselişe geçti 1 dolar direncini aşabilecek mi?
Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı yükselişe geçti 1 dolar direncini aşabilecek mi?

Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı yükselişe geçti 1 dolar direncini aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı, 10 Aralık ile 19 Aralık tarihleri arasında yatay hareket etti. Bu süre zarfında XRP fiyatı 0,085 ila 0,7760 dolar arasında yer aldı. XRP fiyatı son 24 saatte %5 arttı ve 1 dolar seviyesini tekrar geri kazanmak için hazır görünüyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP dört saatlik grafikte görüldüğü gibi işlem hacmi de artış gösteriyor. Buna rağmen, 100 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından fiyatı aşağı doğru bastırıldı ve son zamanlarda fiyatın yukarı çıkması engellendi.

Bununla birlikte, boğalar sahneye geri dönmüş görünüyor ve şimdi tokenin fiyatı yükselişe geçecek gibi duruyor. Boğalar XRP fiyatını 200 SMA tarafından kucaklanan 0,9236 dolar civarındaki genel direncin üzerine çıkartabilecek gibi duruyor. Bunun sonucunda Ripple’ın 30 Kasım aralığını 1,029 dolar civarında etiketlemek için %18’lik bir çekim yapabileceği kesin bir yükselişi onaylaması beklenebilir.

Ripple (XRP) 4 saatlik grafik

Ripple Price XRP-USD Price

Grafiğe göre XRP için SuperTrend göstergesinden bir satın alma sinyali ile potansiyel yükseliş trendini vurguluyor. SuperTrend Göstergesi, hareketli ortalamalar gibi bir varlığın trendini takip eder ancak grafiği kaplarken oynaklığı hesaplar, böylece alım ve satım sinyalleri gönderir.

Fiyatın altında olabilecek olası günlük kapanışın, SuperTrend’in kırmızıdan yeşile değişmesine ve fiyatın altına düşmesine ve böylece bir yükseliş sinyali göndermesine izin verdiğini söylemekte fayda var. SuperTrend fiyatın üzerine çıktığında ve kırmızıya döndüğünde düşüş sinyali oluşabilir. Ripple grafiğindeki satın alma sinyali devam ettiği sürece yükseliş trendi devam edecek.

Buna ek olarak, MACD göstergesi, yakın vadede yükselen bir fiyat hareketi olasılığını düşündüren bir Ripple satın alma sinyali gösteriyor. Hafta başında 12 saatlik Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 26 EMA’nın üzerine çıkmasıyla XRP’nin yükselişini destekler nitelikte bir gösterge oldu.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi, yakın vadede fiyat düzelmesi olabileceğini gösteriyor. Bu, RSI’nin aşırı alım bölgesinden keskin bir şekilde uzaklaşmasıyla birlikte geliyor. Bu, ayıların şu anda boğalardan daha güçlü olduğunu ve Ripple fiyatının yakın vadede düşmeye devam edebileceğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin