VeChain, önemli destek seviyesine yaklaştı! Düşüşün ardından boğalar devreye girecek mi?
VeChain, önemli destek seviyesine yaklaştı! Düşüşün ardından boğalar devreye girecek mi?

VeChain, önemli destek seviyesine yaklaştı! Düşüşün ardından boğalar devreye girecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain fiyat analizi, son birkaç gün için 0,08 dolar seviyesinin altında konsolide edildikten sonra, fiyatın düşüş eğilimi başlattığını gösteriyor. Fiyat hareketi, yazım sırasında 0,075 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem görürken, satış baskısı hâlâ artmaya devam ediyor.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu negatif fiyat hareketleri gerçekleştirdiğinden, daha geniş piyasada son 24 saat içinde düşüş eğilimi gözlemlendi. En büyük düşüşleri sırasıyla %6,76 LEO ve %5,11 WAX kaydetti.

VeChain fiyat analizi: VET 0,80 dolardan reddedildi

VeChain price analysis: VET rejected at $0.080, expected to fall to $0.70 1

Teknik göstergeler karşısında, MACD şu anda histogramın yeşil rengiyle ifade edildiğinden yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte, baskı sırasında histogramın yüksekliği düşük kaldığından gösterge düşük yükseliş momentumu gösteriyor. Ayrıca, göstergenin daha açık tonu, kısa vadeli grafiklerde azalan bir satın alma momentumuna işaret ediyor.

VET fiyatı 0,095 dolardan mevcut 0,075 dolara düştüğü için EMA’lar şu anda düşük işlem görüyor. 26-EMA, fiyat 0,80 dolar civarında dalgalanırken yatay işlem görüyor. Öte yandan, 12-EMA son fiyat hareketini takip ediyor ve 26-EMA ile yakınlaşmak için aşağı doğru hareket ediyor.

RSI şu anda nötr bölgede, ancak fiyat üzerinde hafif bir düşüş hakimiyeti göstererek düşük seviyeden işlem görüyor. Ayrıca, göstergenin nötr konumu, VET’in bir trend düzeltmesi gerektirmeden önce önemli bir hareket için alana sahip olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ancak fiyat, göstergenin alt çizgisine 0,0739 dolardan geri döndüğü için farklılık gösteriyor. Bantların genişliği, kısa vadeli grafiklerde oynaklığın arttığını gösterir. Sonuç olarak, VET için şu anda 0,075 dolarlık desteğin altında destek sağlanıyor.

VET/USDT için teknik analiz

4 saatlik VeChain fiyat analizi, 26 ana teknik göstergenin 16’sının ayıları desteklediğini göstererek güçlü bir satış sinyali veriyor. Öte yandan, göstergelerden sadece biri, piyasalarda çok az veya önemli bir satın alma faaliyeti olmadığını öne süren boğaları destekliyor. Bu arada, kalan dokuz gösterge yazım sırasında hiçbir sinyal vermiyor.

24 saatlik VeChain fiyat analizi de benzer bir sonuç oluşturuyor ve orta vadeli grafiklerde 15 gösterge satış sinyali veriyor. Analiz, VET üzerindeki düşüş eğilimini yeniden teyit ediyor. Aynı zamanda, on gösterge piyasanın her iki tarafını da desteklemiyor.

VeChain fiyat analizinden ne beklenir?

VeChain price analysis: VET rejected at $0.080, expected to fall to $0.70 2

VeChain fiyat analizi, son iki gün için 0,08 dolar seviyesinin altında konsolide edildikten sonra dirençte reddedildiğini ve aşağı doğru kırıldığını gösteriyor. Fiyat hareketi şu anda 0.075 dolarlık desteğin üzerinde kalsa da, düşüş baskısı aşağı yönlü hareketin devam ettiğini gösteriyor.

Şu anda, yatırımcılar, VeChain fiyat analizinin 0.07 dolar işaretine doğru aşağı doğru hareket etmesini beklemeli. Benzer şekilde, orta vadeli grafiklerde fiyat düşüş eğiliminde işlem görmeye devam ederken, orta vadeli teknik analizler ayıları destekliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin