featured
Ripple fiyatı

55 Milyarlık anlaşma sonrası Ripple fiyatı %13 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple fiyatı, 1 Aralık’ta 0.254 dolar seviyesinden bir hafta boyunca istikrarlı düşüşle 0.222 dolara kadar geriledi. Bu gün sabah saatlerinden itibaren ise ani bir bir artışa geçti. Şirketin yeni yaptığı 55 Milyarlık anlaşma sonrası Ripple fiyatı %13 yükseldi.

 

coinmarketcap 7 günlük Ripple fiyatı grafiği

Ripple’in günlük ticaret hacmi yaklaşık 700 milyon dolara yükseldi ve bu hacmin neredeyse yarısı Bithumb, Coinone ve Korbit gibi Güney Kore borsalarında gerçekleşti.

Ripple fiyatı

CoinMarketCap

(XRP) Ripple fiyatı neden yükseldi

Yükselişin açıkça gerekçesi, XRP’nin ardındaki fintech başlangıç ​​olan Ripple’in tahmini 61.8 milyar XRP’sinin 55 milyarını resmen emanete verdiği duyurusudur. Her ay Ripple’in kullanımı için 1 milyar tokenin kilidini açacak ve kullanılmayan tokenler emanete geri yerleştirilecektir.

Bu gelişme, Ripple’in pazarı XRP ile taşmasına ve fiyatın etkin biçimde çökmesine neden olan tehdidi ortadan kaldırdı. Oldukça düşük olasılık olsa da, bu senaryo mümkün olmuştur, çünkü şu anda dolaşımdaki Ripple, XRP’nin iki katı kadar tutmaktadır. Şimdi, XRP yatırımcıları, yeni belirteçlerin pazara girme oranını kesin olarak biliyorlar ve bu da, token için daha iyi bir fiyat değeri belirlemelerini sağlıyor.

”Ripple için kötü olacağını bir senaryodur” söylemlerine kendi blogunda yazdığı yazıda:

Emanete alınan XRP payı güvence altına alarak, insanlar pazara girebilecek maksimum kaynağı artı olarak matematiksel olarak doğrulayabilirler. Ripple, neredeyse beş yıldır XRP tedarikinin sorumlu bir kulübü olduğunu kanıtlandığını ve XRP ekosistemine yatırım yapma ve bunları destekleme konusunda muazzam bir performans gösterdiğini açıkça kanıtladı; bu kilitleme, Ripple’in piyasayı sızlatabileceği endişesini ortadan kaldırdı.

Ripple, bu mönüleri aylar önce emanet etme niyetini ilan etmişti, bu yüzden haberler daha önce biraz fiyatlandırılmıştı. Bununla birlikte, emanet yasasının uygulanmasıyla Ripple fiyatı bir başka sıçrama getirmesi sağlanarak dördüncü en büyük kripto para piyasa değeri olarak 9,7 milyar dolara yükseldi.

CCN


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin