featured

2022 yılı için Chiliz fiyat tahmini – CHZ uzun vadede yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchainin ortaya çıkışı, birçok ağın algoritmaların ve kriptografinin olanakları ile bunların eğlence sektörünü nasıl hızlandırabileceğini fark etmesini sağladı. Bu gerçek, altcoin Chiliz’i de denkleme dahil ediyor.

Chiliz fiyat tahminine bakmadan önce Chiliz’i benzersiz yapan şeyin ne olduğunu bilmemiz gerekiyor. Chiliz’in benzersiz platformu, kullanıcılara birçok bilim ve teknolojik avantajın ayrıcalığını sağlamak için merkezi olmayan finans ve blockchain ilkesini kullanır. Bunları da büyük ölçüde e-spor ve oyun için bir algoritma üzerinde madencilik yaparak sağlar.

Spor taraftarlarına favori spor organizasyonlarında oy hakkı vermeleri için tokenlar sunan platform Socios, yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Kripto para birimi Chiliz (CHZ) ise bu konuda ilerleme kaydetmeye çalışıyor. 29 Aralık tarihinde CHZ %6 oranında düşüş yaşadı. Ardından Noel tatillerinden bu yana da %14 oranında bir değer kaybı kaydedildi.

Vizyon

Chiliz, fikri ilk olarak 2016 yılında Socios.com aracılığıyla gündeme getirilmiş olsa da, 2019 yılında resmi olarak piyasaya sürüldü. Blockchain tabanlı birçok etkileşimden biri olan Chiliz  (CHZ), o zamandan beri dünya çapındaki oyun hayranlarını favori spor takımlarını desteklemeye sevk etti.

Chiliz, Chiliz blockchain altyapısı üzerine kurulu Socios.com spor taraftar etkileşim platformunu geliştirdi. Burada ise platforma özel para birimi olan CHZ kullanılıyor. Bahsedilen ağ, hayranların ve yatırımcıların oy haklarını satın almalarına yardımcı olur ve bir etki payını belirtir. Juventus Futbol Kulübü, Socios.com aracılığıyla bir takım tokenını piyasaya süren ilk kurum oldu.

Chiliz CHZ

CHZ, Socios.com platformunda doğrudan kullanım için tasarlanmış Ethereum protokolüne dayalı kriptografik merkezi olmayan bir yardımcı programdır. O zamandan beri, Paris Saint-German, FC Barcelona, ​​Manchester City ve AC Milan gibi özel takımlar da dahil olmak üzere yüzden fazla farklı grup platforma katıldı. Chiliz’i favori bir futbol taraftarı tokeni yapacak olan ise daha pek çok kulübün sıraya girmiş durumda olması.

Chiliz geliştiricileri kimler?

Alexandre Dreyfus, Chiliz’in CEO’su ve kurucusudur. Ayrıca 2016 yılında Socios.com’un geliştirilmesinden sorumluydu ve farklı şirketlerde başka birçok önemli görevlerde bulundu. Webcity’nin öncüsü olarak, Fransa’nın en büyük çevrimiçi poker sitelerinden biri olan Winamax’ın kurucu ortağıdır.

Emma Diskin, 2018 yılında Chiliz’de Operasyon Direktörü oldu. İlk olarak 2016 yılında Chiliz’de Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü olarak başladı. 2018’de COO olana kadar kariyer basamaklarını tırmandı. Daha sonra ise 2020 yılında Socios.com’un COO’su oldu.

CHZ öncelikle halkla ilişkiler ve iletişim alanındaki uzmanlığı nedeniyle katkılarından son derece yararlandı. Chiliz’deki bir diğer önemli isim de Strateji Baş Sorumlusu Max Rabinovitch. Onun fikirleri Chiliz ağının ilerlemesinde oldukça etkili olmuştur.

Chiliz’i özel kılan şey nedir?

Blockchainin ardından, bilim adamları ve matematikçiler blockchaini çeşitli endüstri alanlarına dahil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Blockchain temellerini oyun sektörüne bağlamak, Chiliz ağının en büyük başarısı değildir. Bununla birlikte, CHZ kripto para birimi aracılığıyla küresel yatırımcıların korunmasını ve yatırımlarını da sağlamıştır.

Yukarıda verilen özellikler, CHZ blockchaini tarafından sunulan merkeziyetçilik özelliklerini de iyileştirdi. Chiliz ekosistemini öne çıkaran bir diğer şey de Otorite Gücü özelliğidir.

CHZ ekosistemi, kullanıcı bilgilerinden para kazanıyor. Chiliz’in benzersiz özelliği ise arka planda hiçbir düzenleme olmaksızın merkezi olmayan bir platform olmasıdır.

Chiliz teknik analiz

Altcoin için fiyat analizi, yalnızca teknik verilere dayanmaktadır. Lansmanından sonraki 30 dakika içinde, 0.0150 dolara ulaştı. Ertesi yıl ocak ayında en yüksek oranlı artışını yaşadı ve 0,009 dolara ulaştı. Ancak bu dalgalanma uzun sürmedi ve pandemi nedeniyle 0,004 dolar seviyesindeki destek noktasına düştü.

Chiliz CHZ

Bir yıl önce kasım ayı itibariyle fiyat 0,010 dolara düştü ve Ocak 2021’e kadar sabit kaldı. Ardından da hafif bir iyileşme gösterdi. CHZ, şubat ayına kadar fiyatının ortalama 0,0340 doları bulması nedeniyle yatırımcılar için iyi bir tercih oldu. O zamandan itibaren de altcoin sürekli yükselişini sürdürdü.

Mart ayında CHZ muazzam bir büyüme kaydetti ve fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,89 dolara ulaşmayı başardı. O tarihten sonra ise bir düşüş yaşadı ve bir süre 0,4 dolarlık fiyat seviyesini korudu. Ağustos ayında CHZ fiyatı patlama yaşadı ve 0,758 dolara ulaştı. Ancak daha sonra 0,40 dolara geri döndü. Bu yazının yazıldığı sırada ise altcoin 0,2714 seviyesinden işlem görüyor.

2022 yılı için CHZ fiyat tahmini

Kripto para piyasası için herhangi bir engel olmazsa, yatırımcılar için bu altcoin oldukça iyi bir fırsat olabilir. Dolayısıyla CHZ 2022 yılının sonunda 1,2 dolardan kapanış yapabilir.

Sonuç olarak Chiliz uzun vadede iyi bir yatırım aracı olabilir. Yatırımcıların yüzünü güldürecek seviyelere ulaşması oldukça yüksek bir ihtimal. CHZ fiyat analizleri yatırım yapmak için olumlu sinyalleri işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin