featured

Binance Coin fiyat analizi: BNB 525 dolarlık direnç testi için harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Binance Coin için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. BNB için bir önceki destek noktası 510 dolar seviyesindeydi. Altcoin için mevcut direnç ise noktası 525 dolar seviyesinde bulunuyor.

Binance Coin fiyat analizi, mevcut hızlı artış ile 525 dolarlık direncin başka bir geri dönüşle sonuçlanması beklendiğinden bugün düşüşte. Muhtemelen BNB şimdi daha da aşağı yönlü yeni bir test etmeye hazır.

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saat içinde hafif bir yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 1,34 ve yüzde 1,14 oranlarında artış kaydetti. Bu arada, Binance Coin (BNB) ise yüzde 0,44 oranında küçük bir yaşadı.

Son 24 saatte Binance Coin fiyat hareketi

Binance Coin tekrar 510 dolarlık destek noktasında. Yani önceki en yüksek seviyeye geri dönüyor.

BNB 508,59 dolar ile 527,70 dolar aralığında işlem gördü.  Son 24 saatte önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Volatilite de piyasada çok istenen bir durum değildir. İşlem hacmi yüzde 7,29 oranında azalarak 2,155 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri ise 87.15 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi, piyasada genel sıralamada 3. sırada yer alıyor.

BNB 4 saatlik grafik analizi: BNB yine 525 dolar direnci tarafından reddedildi

4 saatlik grafikte, bu sabah yaşanan hızlı bir yükselişin daha fazla yükseliş için reddedildiği görülüyor. Bu da muhtemelen Binance Coin fiyatını bugün daha da aşağılara gönderecektir.

BNB 4 saatlik grafik

Binance Coin fiyatı bu hafta güçlü bir geri dönüş gördü. Daha önce birkaç en yüksek ve en düşük seviyeyi belirledikten sonra, BNB 27 Aralık tarihinde 573 dolara yükseldi. Bunun sonucunda ise güçlü bir yüksek seviye belirledi.

Bununla birlikte takip eden geri çekilme, önceki destek noktasını geçerek keskin bir geri dönüşe yol açtı. Çarşamba günü, hızla daha fazla düşüş yaşadı. Ardından BNB, yaklaşık 510 dolarlık büyük aylık destek noktasına geri döndü.

O zamandan beri ise Binance Coin fiyatı 525 dolar seviyesinden hızlı bir tepki gördü. Hemen ardından 510 dolarlık desteği tekrar test etti. Bu sabah BNB tekrar 525 dolara yükseldi ve daha fazla yükseliş hızla reddedildi. Büyük olasılıkla, BNB henüz toparlanmaya hazır değil.  Önümüzdeki 24 saat içinde de daha fazla olumsuzluk test edilecek.

Binance Coin fiyat analizinde sonuç olarak

Binance Coin fiyat analizi, şu anda yukarı yönlü reddedildiği için bugün düşüş eğiliminde. Bu nedenle, BNB muhtemelen bir sonraki 510 dolarlık desteğini altına kırılmaya ve birkaç günlük düşüşü sürdürmeye devam edecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin