12 Ocak EOS, Polkadot ve Neo fiyat analizi
12 Ocak EOS, Polkadot ve Neo fiyat analizi

12 Ocak EOS, Polkadot ve Neo fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin kendini 34.000 $ seviyesine geri çekmeyi başardıktan sonra, altcoin piyasası grafiklerinde hafif kazançlar kaydetti.

Benzer şekilde, EOS, NEO ve DOT gibi altcoinler, piyasanın alıcıları son 24 saat içinde meydana gelen kayıpların bir kısmını hafiflettikçe, yazım sırasında yeşil renkte yanıp sönüyordu.

Bununla birlikte, üç altcoin de karışık sinyaller verdiği ve ileriye doğru hareket eden kesin bir pozisyon sağlamadığı için piyasada belirsizlik vardı.

EOS fiyat analizi

Son birkaç gündeki panik satışları, piyasadaki boğalar nihayet fiyatı 2,49 dolar destek seviyesinde hafifletmeden önce EOS’u %30’un üzerinde düşürdü.

Ancak EOS, 2.76 $’lık güçlü bir destek seviyesiyle temasa geçti ve fiyat bir kez daha biraz düştü.

Alıcılar ve satıcılar arasında devam eden kontrol savaşı devam edebilir ve fiyat, önümüzdeki birkaç ticaret seansı boyunca mevcut kanalı içinde işlem yapabilir.

MACD, kırmızı çubukların denge işaretinin altına düşmesiyle piyasada düşüşün azaldığını gösterdi. Yükseliş dalgası, fiyatı 2.76 $’lık mevcut direncinin ötesinde artırabilir.

Öte yandan, Chaikin Para Akışı sıfırın altında sabitlendi ve EOS’a sermaye girişinin bastırıldığını gösterdi.

Polkadot [DOT]

Polkadot’un aşağı yönlü sarmalı, alıcıların fiyatlarda biraz rahatlama sağlamasıyla 7.52 dolarda durdu. Fiyat 7,52 ile 8,81 dolar arasında işlem gördüğü ve herhangi bir yönde herhangi bir kırılma belirtisi göstermediği için şimdilik hareketi oldukça belirsizdi.

Kripto para biriminin fiyatı Bollinger Bantlarının alt bandında işlem gördü ve Signal hattına doğru ilerledi. Bununla birlikte, daha geniş bir piyasa yükselişi DOT’u üst banda doğru itmedikçe, fiyat Signal hattı ile alt bant arasında kalabileceğinden, yükselişin geri dönüşü kesin değildi.

Stokastik RSI, endeks aşırı alım bölgesinde bir hareket izlediği üzere DOT için ileriye doğru bir yol göstermede biraz daha belirleyiciydi. Endeks üst bölgeye ulaşırsa, anlık direnç kırılabilir ve fiyat bir sonraki tavanı 8.81 $’da test edebilir.

Neo [NEO]

NEO, 24.96 $ işaretinin üzerine ölçeklenemedikten sonra acil desteğine 21.28 $’a düştü. Kısa vadede, göstergeler büyük ölçüde NEO’da düşüş gösterdiğinden, ivme satıcılarda kalabilir.

Göreceli Güç Endeksi tarafsız bölgeye doğru düşüyordu. Endeks yakın gelecekte aşırı satım bölgesine doğru yükselirse, anlık destek seviyesinin aşılma tehlikesi olabilir.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdanların üzerindeydi ve fiyatın düşüş eğilimini doğruladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin