ETH 2.0'a kilitlenen toplam Ethereum 6 milyar doları geçti:
ETH 2.0'a kilitlenen toplam Ethereum 6 milyar doları geçti: "ETH için heyecanlı bir döneme giriyoruz!"

Ünlü milyarderden popüler altcoin’e salvolar geldi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Mark Cuban, mevcut boğa koşusunu 90’ların sonundaki dot-com balonuna benzettikten sonra Twitter’da kripto para topluluğu ile tartışmasını sürdürüyor.

Bu kez, Mark Cuban Ethereum’un fahiş ücretlerini hedef aldı ve ETH’yi DeFi borç verme protokolü Aave’ye taşımanın maliyetinin “çılgınca pahalı” olduğunu belirlerken, son tweet’te kripto dışı seçeneklerin yerini alabileceğini tahmin etti.

https://twitter.com/mcuban/status/1349045221779247109?s=20

En büyük ikinci blok zincirindeki işlemleri işlemek için gerekli olan gaz ücretleri, ETH’nin 4 Ocak’ta Şubat 2018’in başından bu yana zirveye çıkmasının  ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Cuban’ın sözlerine karşı, Blocktown Capital’in yönetici ortağı James Todaro, gaz ücretlerinde 100 dolar ödemenin eski finansmandaki ücretlerden “çok daha ucuz” olduğunu belirtti.

Bununla birlikte, Dallas Mavericks’in sahibi, yalnızca bir öğe çökerse tüm sistemin çökebileceğine inanıyor.

Cuban ve Winklevoss karşı karşıya

Bitcoin boğası Tyler Winklevoss, internet odaklı hisse senetleri ve kripto arasındaki benzerliklerle ilgili yorumları hakkında Cuban ile yüzleştikten sonra, ikisi Twitter’da yeni bir söz dalaşına girdi

Cuban, iki ayrı ağ olmasına rağmen hem Bitcoin hem de Ethereum’un benzer hisse senetleri olduğu fikrine sadık kalmaya devam ediyor:

“Yanlış. Ağlar olabilirler, ancak başka ağların ve yardımcı programların çalışması ve çıkarılması gerekir. Bu ağlar, değer depoları olarak tasarlanmış dijital sahiplik yayınlar. Tıpkı hisse senetleri gibi, ihraççının maliyesinin algılanan sahipliğini temsil eden değer depolarıdır.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin