Yükseliş ve düşüş sinyali veren iki altcoin
Yükseliş ve düşüş sinyali veren iki altcoin

Yükseliş ve çöküş sinyali veren 2 altcoin: Fırsatlar var! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot’ta 20 SMA, uzun vadeli SMA’ları geçti ve yükseliş yönlü sinyaller vermeye başladı. Solana da alçalan üçgen modelinde işlem görüyor ve daha da düşmemek içi 167 dolar desteğini savunması şart.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

DOT’un yaklaşık %40’lık yükselen kama (beyaz) eğimi (20 Aralık’ın en düşük seviyesinden) uzun vadeli düşüş trend çizgisinde (yeşil) durdu. Ardından, 27 Aralık’ta üç haftanın en yüksek seviyesinin ardından %19,95’lik geri çekilme, 26,12 dolar seviyesinde test alanları buldu.

Boğalar, on haftalık Kontrol Noktasının (kırmızı) üzerine atladıktan sonra son üç gün içinde %38,2 Fibonacci direncini dört kez yeniden test etti. 30 dolar seviyesi, trend çizgisi (yeşil) ve Fibonacci direnci ile çakıştığı için boğaların geçmesi için çok önemliydi.

Şimdi, 20 SMA (kırmızı) 50-200 SMA’yı geçerken, DOT artan bir yükseliş etkisi gösterdi. Bu haberin yazıldığı sırada, DOT sadece dört gün içinde %12,5’lik bir yatırım getirisi kaydettikten sonra 29,8 dolardan işlem görüyor.

RSI bir yükseliş tercihi sergiledi ancak yatay hareket ediyor gibi görünüyor. Ayrıca +DI çizgisi kuzeye bakıyor ve yükseliş gücünü yeniden doğruladı. Ancak ADX zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

Solana (SOL) fiyat analizi

Son beş gün içinde SOL, 4 saatlik grafiğinde azalan bir üçgene (beyaz) yol açan artan satış baskısı gördü. Altcoin, %61,8 Fibonacci desteğinin altına düştü ve geçen hafta 167 dolarlık desteği birçok kez test etti.

Altcoin, 27 Aralık’ta üç haftanın en yüksek seviyesini gördükten sonra yaklaşık %17,68 oranında geri çekildi. Fiyat hareketi 20-50-200 SMA’sının altında seyrederken, bu seviye, alıcıların daha fazla kırılmayı önlemek için devreye girmesi için çok önemli.

Bu haberin yazıldığı sırada altcoin 167,81 dolardan işlem görüyor. RSI, aşağı yönlü bir yörünge varsayıyor ve son derece zayıf görünüyor. Ayrıca ADX zayıf bir yön eğilimi gösterirken DMI düşüş eğilimi gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin