Boğalar hareketlendi: Yıldız altcoin yükseliş sinyalleri veriyor! Teknik analiz

Boğalar hareketlendi: Yıldız altcoin yükseliş sinyalleri veriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC altcoin fiyat hareketi, düşüş kanalı modelinin yukarı yönlü kırılma ihtimalini artıran bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

MATIC’in geçmiş performansı

Altcoin fiyatı, %50’lik Fibonacci düzeltme seviyesinden 2 dolarda bir geri dönüş görüyor. Bu da kripto para için psikolojik destek sunuyor. 3 dolardan 2 dolara %30’dan fazla bir geri çekilmenin ardından sonunda boğaları hareketlendi. Altcoin, satış baskısının üstesinden gelerek toparlanıyor. Bu nedenle, fiyat hareketi 2,5 dolara bir geri dönüşün ipuçlarını veriyor.

TradingView Chart

Teknik analiz

Altcoin’in fiyat hareketi, %50 Fibonacci düzeltme seviyesinin yakınında daha düşük bir fiyat reddi gösteriyor. Ancak fiyat, düşüş kanalının direnç trend çizgisinin üzerine çıkmak için mücadele etmeyi sürdürüyor.

MATIC, 100 günlük EMA yakınında destek bulduğu için önemli EMA’lar (50, 100 ve 200), fiyat için pozitif bir uyum gösteriyor. Ancak, fiyat 50 günlük EMA’nın üzerine çıkmak için mücadele ediyor. Bu nedenle, 50 günlük EMA’nın kırılması bir satın alma fırsatı yaratacaktır.

MATIC fiyat hareketi, düşüş kanalının üzerindeki 2,35 dolar ve 3 dolarda direnç pivot seviyesine işaret ediyor. Destek seviyeleri ise düşüşü durdurabilecek 2 dolar ve 1,70 dolar seviyelerinde.

MACD göstergesi, çizgiler arasındaki artan boşlukla hızlı ve yavaş çizgide dramatik bir düşüş gösteriyor. Bununla birlikte, hızlı çizgideki ani dönüş, yükseliş geçişi olasılığını artırıyor. Ek olarak, düşüş histogramlarının yoğunluğundaki zayıflık, düşüş eğiliminin azaldığını gösteriyor.

Altcoin için fiyat tahmini

MATIC altcoin, %50 Fibonacci düzeltme seviyesinden 2 dolarda bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Yükselen fiyatlar, düşüş kanalının yükseliş eğilimine girme olasılığının arttığını gösteriyor. Bu nedenle, tüccarlar kısa süre içinde direnç trend çizgisinin üzerinde bir yükselişte fırsat bulabilirler.

Polygon nedir?

Polygon, Katman 2 ölçekleyici olarak tanımlanır; bu, projenin yakın zamanda mevcut blok zinciri katmanını iyileştirmeyi amaçlamadığı anlamına geliyor. Projenin asıl amacı, ölçeklendirme ve anında blok zinciri işlemlerinin karmaşıklığını azaltmaktır.

Polygon, Ethereum ana zincirini geçen hisse kanıtı kontrol noktaları etrafında inşa edilen Plazma çerçevesine dayanan özelleştirilmiş bir varyanttır. Bu, Polygon’un her bir yan zincirinin tek bir blokta 65.536 işleme ulaşmasını sağlayan benzersiz bir yöntemdir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin