Bu altcoin düşüş kanalından patlayarak çıkabilir! Büyük potansiyel

Bu altcoin düşüş kanalından patlayarak çıkabilir! Büyük potansiyel

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyat hareketi, düşüş kanalı içinde bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Buna göre altcoin, çıkış sonrası bir boğa koşusu başlatabilir.

Polygon (eski adıyla Matic Network), Ethereum için Binance ve Coinbase tarafından desteklenen bir Katman 2 yan zinciridir. Projenin amacı, çok çeşitli blok zincirlerinde ölçeklendirme sorununu çözerek kripto para birimlerinin yaygın olarak benimsenmesini teşvik etmektir.

Poligon, Plazma Çerçevesi ile hisse senedinin kanıtı blok zincirinin bir kombinasyonudur. Ağda kullanılan Plazma çerçevesi, Ethereum’un kurucusu ve ortağı Vitalik Buterin tarafından geliştirilmiştir. Ölçeklenebilir ve bağımsız akıllı sözleşmelerin hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlar.

MATIC’in geçmiş performansı

Altcoin, %50 Fibonacci düzeltme seviyesine yaklaştıkça satın alma baskısında ani bir artış gösteriyor. MATIC fiyatı son 24 saatte %10’dan fazla arttı. Bununla birlikte, gün içi işlem hacmi %15 düştü.

MATIC altcoin teknik grafik

Teknik analiz

MATIC fiyat hareketi, hareket halindeki düşen kanalın sağlam olduğunu gösteriyor. Bu nedenle direnç trend çizgisinden bir geri dönüş mümkün. Bununla birlikte, günlük grafikte bulunan ve yükseliş eğilimi gösteren mum, yukarı yönlü bir kırılma olasılığını artırıyor.

Altcoin’in fiyatı, 100 günlük EMA desteğiyle 2 doların üzerinde kalmayı başarıyor ancak fiyat 50 günlük EMA’nın altında kalıyor. Bununla birlikte, EMA’lar, hareket halindeki genel bir yükseliş eğilimini yansıtan olumlu bir hizalamayı sürdürüyor.

Fiyat hareketi, direnç trend çizgisinin üzerindeki 2,25 ve 2,50 dolarlık direnci gösteriyor. Destek seviyeleri, 100 günlük EMA’nın altındaki 2 dolar ve 1,75 dolarda bulunuyor.

%45’teki RSI göstergesi, neredeyse aşırı satım bölgesinin derinliklerinden eğimde bir geri dönüş olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, 14 günlük SMA düşüşte olduğundan RSI için genel eğilim hâlâ düşüşte.

Stokastik RSI göstergesi, K ve D çizgilerinin aşırı satım bölgesinde bir yükseliş geçişi verdiğini gösteriyor. Bu nedenle, K ve D hatlarındaki potansiyel bir yükseliş eğilimi, MATIC altcoin fiyatında bir boğa koşusunun gerçekleşme ihtimalini düşündürüyor.

MATIC altcoin fiyat tahmini

MATIC teknik analizi, düşen kanalın destek trend çizgisinden bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Ancak fiyat, direnç trend çizgisinin satış baskısını henüz aşamadı.

Bununla birlikte, teknik göstergeler ve fiyat hareketi ile belirgin olan temel yükseliş eğilimindeki artış, bir boğa koşusunu kışkırtıyor. Bu nedenle, kanalın kırılması yaklaşan bir yükseliş eğilimini gösterecektir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin