Yılbaşından beri yüzde 17.000 artan bu altcoin'de yarın önemli bir gün!
Yılbaşından beri yüzde 17.000 artan bu altcoin'de yarın önemli bir gün!

Yılbaşından beri yüzde 17.000 artan bu altcoin’de yarın önemli bir gün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre, popüler Metaverse token SAND, son 7 gün içinde %76 büyümdü ve dün ilk 50 kripto para birimi arasına girdi.

SAND nedir?

SAND, The Sandbox adlı yakında çıkacak bir açık dünya Blockchain oyunu için yerel yardımcı program tokenidir ve bir aydır yükseliyor. Hatta piyasa genelinde yaşanan son çöküşte de dik durmayı başardı.

Salı günü Adidas’ın Sandbox’ta ayrılmış bir arsaya sahip olduğu duyurusu, bu hafta büyümesinin bir kısmına katkıda bulundu.

Token, Ağustos ayının sonunda ve Eylül ayının başlarında kısa bir süre için 1 doların üzerinde işlem görürken, bu fiyat seviyesini bir haftadan fazla sürdüremedi.

Bununla birlikte SAND, bu yıl 29 Ekim’de, Facebook’un metaverse’e yönelme planlarının bir  parçası olarak Meta adıyla yeniden markalaşmasından bir gün sonra, 1 doları tekrar geçti.

Yılbaşından beri %17.000 arttı

SAND, o zamandan bu yana hep büyüdü ve bu yazı yazılırken 6,90 dolarlık bir fiyata geldi. Son performansını daha geniş bir bağlama koyarsak, yılbaşından bu yana %17.000’den fazla bir artış söz konusu. O zamanlar 4 sent değerindeydi.

Yarın, Animoca alpha önümüzdeki üç hafta boyunca oyunu test ederken Sandbox meraklı kripto hayranlarına ve oyunculara kapılarını ilk kez açacak.

Bundan sonra neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin