Yeni bir sıcak varlık olan Huobi Token (HT)’in kaderi henüz bilinmemekte
Yeni bir sıcak varlık olan Huobi Token (HT)’in kaderi henüz bilinmemekte

Yeni bir sıcak varlık, Huobi Token (HT)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Kore borsası sonunda Binance Coin’in şöhreti ve başarısını ele geçirmek iddiasıyla kendi kripto parasını çıkardı. Yeni bir sıcak varlık, Huobi Token (HT) piyasada.

Huobi, kripto parasını tanıtmak için geç kaldı

Önde gelen Kore borsalarından biri olan Huobi, kripto parasını tanıtmak için geç kaldı. Ama şimdi, Huobi Token (HT), Huobi ticaret ekosistemi içinde vazgeçilmez bir araç olarak, kripto sektöründe yer alıyor. Son piyasa gerilemesinde HT, geçtiğimiz yedi günde %20’den fazla net ve son 24 saatte %10 artışla 4,74 dolara kadar çıktı.

Huobi, varlığa bağlı olarak hacim değerini geçiyor. Ancak yerel bir tokenle, borsa daha yüksek hacimleri teşvik edebilir. Borsa paraları likiditeyi etkiler ve KuCoin Shares, bir borsaya bağlı sıcak dijital varlığın başka bir örneği. BCEX gibi diğer borsalar, likidite için sabit fiyatlı bir yerli para kullanıyor.

Yeni bir sıcak varlık, Huobi Token (HT)
Yeni bir sıcak varlık, Huobi Token (HT)

Yeni bir sıcak varlık olan Huobi Token (HT)’in kaderi henüz bilinmemekte

Huobi Token 5 Şubat’tan başlatıldı, ancak sadece Nisan ayı sonunda işleme açıldı. O zamandan beri, geçen haftalar, HT’nin kademeli, ama durmak bilmeyen bir tırmanışla, bir ay içinde fiyatının iki katına çıkmasını takdir ediyor.

Token, bir şekilde Binance Coin (BNB)’e benzeyen bir piyasa fiyatı ile başladı. BNB daha sonra Binance platformuna daha fazla çift ekleyerek, 20 dolarlık bir fiyatla zirveye çıktı. HT’in kaderi henüz bilinmemekte, ancak yıl ilerledikçe Huobi sadece etkide artmakta.

Huobi Token’in varlığı, etki dengelerini daha da değiştirebilir

HT’nin geçtiğimiz günlerde takdir ettiği gibi, Huobi’deki hacimler 24 saat içinde 1,5 milyar dolara ulaştı ve Binance’i geride bırakarak 24 saat içinde 1,3 milyar dolara ulaştı. Borsalar arasındaki rekabet ısınıyor ve son zamanlarda Binance, komisyon ödülünü iki katına çıkardı.

Huobi Token’in varlığı, etki dengelerini daha da değiştirebilir. Bazıları tokenin aşırı alımlı olduğuna inanıyor, ancak Huobi Pro da dahil olmak üzere Huobi çiftleri ve miktarları arttıkça, HT varlığı daha etkili olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin