XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar
XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar

Yavaş momentuma rağmen XRP yükselişi için temeller oluşmaya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) geçen Cuma günü yüksel alımlar görmeye başladığından beri, XRP ’nin bu ralliye katılamadığını gördük.  Bunun makul bir açıklaması var.  Kripto para piyasalarında dalgalanma olduğunda, tüm yatırımcılar Bitcoin’e odaklanır, çünkü önde gelen kripto varlığı pazarın yönünü belirler.

Şu anda pazar büyüklüğüne göre üçüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, son rakamlara göre 0.00003750 BTC’den 0.00003249 değerine düştü.

Bu düşüşle alıcılar pazarda cezalandırırken, popüler altcoin için boğa durumunun bir kez daha kurulmaya başladığını görüyoruz.

“RektProof” u takip eden bir analist, XRP/BTC çiftinin son işlem seansları için bazı yükseliş işaretleri vermeye başladığını belirtti. Bunlar arasında, kripto paranın günlük talep seviyesinden sekmesi, fiyatın 50 günlük hareketli ortalamaya tutunması ve düşük zamanlı fiyat grafiklerinde XRP/BTC’nin bir aralıkta salınması gibi durumları sıralayabiliriz.

Güçlü görünen yalnızca XRP’nin BTC çifti değil. Tecrübeli analist Peter Brandt, özellikle Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda 0 veya 50.000 dolara vuracağına inanıyordu. Bunun geçmiş verilere göre “geleneksel pazarlar arasında en üst formasyona” işaret ettiğini belirtti ancak kripto para piyasalarında bir dip olarak çalışabileceğini ekledi.

Nitekim XRP kısa süre önce elmas modelinin üzerinde yükseldi ve Brandt’ın 0,4691 dolarlık bir hamlenin – şu anki fiyat noktasının yaklaşık yüzde 50 daha yüksek olduğunu – 0,30 $’ ın hemen üstünde – önümüzdeki günlerde ve haftalarda, belki de aylarda alınabileceğini belirtti.

XRP işlemlerinde yükseliş görülüyor

Bu olumlu düşünce, XRP Ledger’in büyük miktarda işlem akışı görmesiyle ortaya çıktı. Zincir içi analitikler fiyat eylemiyle doğrudan ilgili olmazken, kripto para endüstrisinde bir blockchain’in ölçütlerine bakmanın gelecekteki fiyat eğilimlerini öngörebileceğini düşünen pek çok kişi var.

Diğer kripto yayınları BeInCrypto tarafından tespit edildiği gibi, kripto para analitik sitesi Bitinfo, 26 Ekim’de, defterin tek bir günde 1.65 milyon işlem gerçekleştirdiğini ve Bitcoin’in günlük ortalama 300.000 işlemine göre 5 kat daha fazla olduğunu kaydetti. 26 Ekim’de kaydedilen 1.65 milyon işlem, defterin son üç ayda görülen günlük ortalaması 800.000 işlem sayısının iki katından fazla.

Bu artışa tam olarak neyin neden olduğu belli değil, ancak XRP daha fazla kullanım durumuyla karşı karşıya. Yılın başından bu yana XRP adaptasyonunun arttığı görülüyor.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin