XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz
XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz

XRP’yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini geçerken kısa vadeli grafiklerde yükseliş gösterdi. Piyasa değeri de son zamanlarda büyüdü ve ADA şu anda piyasa değerine göre sıralanan en iyi kripto para birimleri listesinde dördüncü sırada yer alıyor.

30 dakikalık Cardano fiyat grafiği

Grafiklerde bir yükseliş paterni görüldü ancak bunun yanında alt zaman dilimlerinde düşüş eğilimi var. ADA, son iki haftadır istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Bu rallideki temel seviyeler 0,3 dolar, 0,35 dolar, 0,45 dolar ve 0,55 dolardı ve ADA hepsini geride bıraktı.

IOHK, Mary güncellemesinin Cardano genel test ağında konuşlandırılması için temelde bir hardfork olan Şubat güncellemesi ile ilgili peş peşe duyurular yayımlıyor. Yeni güncellemede kullanıcıların sayısız uygulama için kendi tokenlerini oluşturma mekanizmasının kilidini açacakları belirtiliyor. Bu da ADA’nın benimsenmesi için heyecan verici bir haber ve fiyatları artırmada rol alabilir.

Bir geri çekilme olasılığı var ancak henüz ADA için sinyal verilmiş değil.

30 dakikalık grafikte boğa bayrağı görülüyor. Bu ADA’nın önümüzdeki birkaç saat içinde ulaşması için 0,755 ABD doları tutarında bir teknik hedef öngörüyor. Vurgulanan bölge ADA için yükseliş hedefi gösterirken, Fibonacci geri çekilme seviyeleri destek bölgelerini işaret ediyor.

Boğalar için 30 dakikalık grafik hafif bir endişe yaratırken 1 saatlik grafik de yükseliş ivmesinin azaldığını gösterdi. Bu düşüş sapması, ADA’nın 0,755 dolarlık bir hedefe ulaşmasını engelleyebilir.

Sonuç

0,64 doların altına düşmek, ADA’ya 0,755 dolarda kâr elde etme hedefi sunan boğa bayrağı modelini geçersiz kılacaktır. Düşüş eğilimi görüldü ancak henüz sona ermedi. Yüksek işlem hacmine sahip bir Doji saatlik mum, ADA için kısa vadeli bir tersine dönüş sinyali verebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin