Ripple fiyat analizi: XRP gözünü en az yüzde 25 kârlı seviyelere dikti
Ripple fiyat analizi: XRP gözünü en az yüzde 25 kârlı seviyelere dikti

Ripple fiyat analizi: XRP gözünü en az yüzde 25 kârlı seviyelere dikti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’dan güçlü bir sıçrama gördü, ancak haftanın başlarında yeşil yükselen trend çizgisine karşı 0,86 dolardan reddedildi. XRP fiyatı, Ukrayna’daki olumlu haberlere ve gerginliğin azalmasına bağlı olarak önümüzdeki hafta 1 dolara kadar çıkabilir. Küresel piyasalardan gelen rüzgarların ne kadar güçlü olacağına bağlı olarak, en az %25 kazanç beklenebilir.

XRP bir yükseliş patlaması için hazırlanıyor

Ripple fiyat hareketi, boğaların bu hafta başında düşen fiyat hareketini desteklediğini gördü, çünkü 55 günlük SMA 0,75 dolarda mevcut, boğalar unsuru önceki hafta desteğe dönüştürdüğü için önemini kanıtlıyor. Çok fazla oynaklık olmasına rağmen XRP, düşüşe oldukça iyi dayandı. Yükselen trend çizgisi, XRP fiyat hareketinin 0,87 dolar civarında yükseliş trendine geri dönmesine izin vermeye hazır görünmüyor.

Önümüzdeki hafta için XRP fiyatı, kırılmadan önce konsolidasyonun yukarı yönlü olduğunu görmek için sabit görünüyor. Bu, Şubat ayının genel olarak XRP fiyatları için oldukça yükselişli bir ay olduğu ve R2 direnç seviyesinin yakınında 1 dolarlık bir hedefle ralli henüz bitmiş gibi görünmüyor. Bu süreçte, boğalar daha uzun vadeli düşüş trendini geri almak istiyorsa, tutulması daha da önemli olan 200 günlük SMA’yı çevirebilecek.

XRP/USD weekly chart

Aşağı yönde risk, ayıların eline geçecek ve tekrar tepede bir kap olacak 55 günlük SMA’nın altına bir kırılmadan geliyor. Bununla, ayıların manevra yapma ve fiyat hareketini aylık pivot noktasına 0,68 dolardan itme alanı olacak. O andaki hakim görüşe ve yatırımcılara bağlı olarak, fiyat hareketi aylık S1 destek seviyesinde 0,50 dolara kadar düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin