XRP grafiğinde dikkat çeken benzerlik: Fiyat nasıl etkilenir?
XRP grafiğinde dikkat çeken benzerlik: Fiyat nasıl etkilenir?

XRP grafiğinde dikkat çeken benzerlik: Fiyat nasıl etkilenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP grafiği, Ocak ayında geçmiş dönemlerle benzer bir model oluşturuyor. Ripple grafiğine göre yatırımcılar ve analistler tarafından tanımlanan tanıdık bu model Ocak ayında XRP fiyatı için önemli bir gösterge olabilir.

XRP fiyatı en son 10 Kasım tarihinde 1,34 dolara yükselmesinin ardından üçgen aralığa girdi. Altcoin fiyatı 2021 yılının sonlarına doğru toparlanmaya çalışmasına rağmen, 1 doların üzerinde yıl sonu kapanışı yapamadı. Yazım sırasında XRP, gün için %1,08 artışla 0,83 dolardan konsolide oluyordu.

Altcoin için üçgen deseninin üzerinde bir yükseliş kırılması, piyasa değerine göre en büyük 8. Kripto olan XRP fiyatının 1,10 dolara kadar yükselmesine sebep olabilir. Böyle bir yükseliş yaşanırsa altcoin fiyatı şimdiki fiyatına kıyasla %18 oranında bir artış gösterebilir.  Daha sonra fiyat 1,41 doların yeniden test edilmesine doğru gidebilir. Alternatif olarak, boğalar teslim olursa, 0,76 dolar seviyesi acil destek olmaya devam ediyor.

TradingView

Bunun dışında, çoğu uzmanın ayı piyasası göstergesi olarak gördüğü bir uyarı olan 50 günlük hareketli ortalamanın 20 günlük hareketli ortalamayla kesişmesiyle birlikte tanıdık bir model ortaya çıktı. Bu model gecikmeli bir gösterge olarak kabul edilir, çünkü çoğu zaman geçiş gerçekleştiğinde pazar aşırı satış gösterir.

İyi haber şu ki, önceki XRP “ölüm geçişleri” olarak adlandırılan ana veya ara fiyat dipler modelde işaret olarak kabul ediliyor. Benzer şekilde Şubat 2021’in başlarında ve Temmuz 2021 tarihinde oluşan model Ripple fiyatının daha sonra yükselmesine neden oldu. Temmuz 2021’deki XRP fiyatında %141’lik bir artışla sonuçlandı ve Ağustos ortasında 1,22 dolara kadar yükseldi

XRP’yi önümüzdeki günlerde neler bekliyor?

Ripple-SEC davasındaki uzman keşfinin 14 Ocak 2022 tarihinde sona ermesi planlanıyor. Taraflar, keşif sürecinin bir parçası olarak toplam 16 bilir kişi ortaya çıkardı. 14 Ocak’a kadar 16 bilir kişi ifadesinin 15’inin tamamlanması bekleniyor. Son ifade günü ise 19 Ocak olarak belirlendi.

Aralık ayında, Ripple blockchain üzerine inşa edilmiş bir ekosistem olan Sologenic, XRP sahipleri için bir airdrop başlattı. Takvime göre, anlık görüntü “68552402” numaralı blokta 20:00:01’de başarıyla tamamlandı. SOLO airdrop’un ise 20 Ocak 2022’de (UTC 20:00’de) başlaması planlanıyor. Böylece transferler başladığında 200 milyon SOLO’nun kilidi açılacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin