XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart
XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart

XRP, Cosmos, BAT Fiyat Analizi: 15 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 56.000 $ seviyesinin altındaki düşüşü devam etti ve altcoin piyasası da bunu takip etti. XRP, 0,43 dolarlık destek seviyesinin altına düşerken, Cosmos muhtemelen 18 dolarlık seviyeyi bir kez daha test edecek. BAT, 0,734 dolarlık bir destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

BTC yazılırken, 24 saatlik işlem hacmi 62,4 milyar dolar olan 56.245 dolardan işlem görüyordu.

XRP

XRP’nin işlem yaptığı azalan kanal, XRP’nin kanalın üst sınırı 0,462 $ ‘dan reddedildiğini gördü ve satıcılar, 0,179 $’ dan 0,757 $ ‘a yükseliş için XRP için% 38,2 geri çekilme seviyesini temsil eden 0,436 $’ lık bir destek seviyesine kadar fiyatları çekti.

Yazım sırasında, en son işlem seansı henüz kapanmamıştı, ancak fiyat, destek seviyesinin altında işlem görüyordu. Önümüzdeki birkaç saat içinde, XRP’nin düşmesi ve 0,436 $ ‘ı direnç olarak yeniden test etmesi muhtemeldir.

Müthiş Osilatör yükselen düşüş ivmesi kaydetti ve sıfır çizgisinin altında kaldı.

Cosmos [ATOM]

XRP, Cosmos, BAT

ATOM, tekrarlanan girişimlere rağmen Şubat sonundan bu yana 21,3 dolarlık direnç seviyesini geçemedi. Satıcılar, 21.3 $ ‘lık bir testten sonra fiyatı başarılı bir şekilde düşürdü. ATOM, 18 dolarlık destek seviyesine yöneldi ve Bitcoin için 57 bin doların altındaki bir başka düşüş de ATOM’u bu seviyenin altına çekebilir.

18 doların altında, vurgulanan 16-16,7 dolarlık alan, ATOM için satın alma emirlerini vermek için çekici bir alan oluşturacak bir talep bölgesidir. Bir sonraki 18 dolarlık test, bir kafa derisi ticaretinde, geçen haftanın fiyat hareketine göre 19.2 – 19.4 dolar hedefli ve 17.76 dolarlık zararı durduran bir long pozisyon girmek için kullanılabilir. Bu, 57.500 dolarlık alanı savunan BTC boğalarına bağlı.

Basic Attention Token [BAT]

XRP, Cosmos, BAT

Basic Attention Token, yazı yazılırken 0,75 dolar değerindeydi ve 0,734 dolarlık bir destek seviyesi BAT’ın işlem gördüğü yerin hemen altında bulunuyordu. Ancak, ivme 4 saatlik zaman diliminde bile olumlu yönde sallanıyordu.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesine yönelirken RSI nötr 50’nin altına düştü. Önümüzdeki birkaç saat içinde BAT’ın 0.734 $ ‘ın altına düşmesi olasıdır ve BAT için bir sonraki talep bölgesi 0.685-0.7 $ olacak gibi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin