Vertex Ventures şirketi, kripto para piyasasına yatırım yapıyor
Vertex Ventures şirketi, kripto para piyasasına yatırım yapıyor

Vertex Ventures şirketi, Singapur’da genişlemek için Binance’ye yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vertex Ventures şirketi, Singapur’da bir fiat-to-kripto para birimi takasını geliştirmek için dijital varlık ticaret platformu Binance’ye yatırım yaptığını söyledi.

Vertex Ventures şirketi, kripto para piyasasına yatırım yapıyor

Yatırım tutarı açıklanmadı. Dünyanın en büyük kripto ara borsalarından biri olan Binance, öncelikle dijital tokenler arasındaki işlemleri yönetiyor. Vertex Ventures China ve Vertex Ventures Southeast Asia & India arasındaki ortak yatırım olan fonlama, bir açıklamaya göre Güneydoğu Asya’daki diğer fiat-to-kripto ağ geçitlerini ve hizmetlerini de destekleyecek. Vertex’in sözcüsü Minh Do’ya göre, Vertex için sınırlı bir ortak olan Temasek Holdings Pte, bu yatırımda yer almadı.

Güneydoğu Asya’daki en eski girişim-sermaye şirketi olan Vertex için kripto para piyasasına yatırım yapmak, kurumsal paranın yavaş yavaş projelere yatırım yapmaya başladığı nispeten yeni bir sektöre yöneliyor. Goldman Sachs Group Inc. ve milyarder Bitcoin şampiyonu Mike Novogratz’ın Galaxy Digital Ventures’i geçtiğimiz günlerde BitGo Holdings Inc.’e yatırım yaptı. 

Piyasa istikrarı ve düzenleme belirsizliği ile ilgili sorular devam ediyor

Japonya, Hong Kong ve en son New York’ta yetkililerle çalışan bir yıllık şirket olan Binance, kripto para birimlerini Singapur dolarına takas etmeyi planlıyor.

Finansal sektördeki daha köklü isimler piyasaya daha fazla katılmaya başladığı için piyasa istikrarı ve düzenleme belirsizliği ile ilgili sorular devam ediyor. Bitcoin, Aralık ayı sonundan bu yana neredeyse 20.000 dolar seviyesinden beri değerinin yüzde 67’sini kaybetti.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin