VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin piyasayı nasıl etkileyebilir?
VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin piyasayı nasıl etkileyebilir?

VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin yeni bir ralliye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pozitiflik bu sabah devam ediyor, şu anda tahtadaki kripto paralar artık derin düşüşlerden sonra düzelme eğilimi göstermeye başlıyor. Bu düşüşler piyasadan yatırımcı kaçırdı. Sonuç olarak, bu düşüş trendi bazı gerçek hasarlara neden oldu. Ancak, şimdi tablo en azından biraz daha iyimser olmaya başlıyor. Değerler yukarı doğru hareket etmeye başladığında, tetikte olabilirsiniz. Eğer durum böyle devam ederse, Nisan ayına benzer fiyat hareketleri göreceğiz demektir. Peki VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin piyasayı nasıl etkileyebilir?

Benzer şekilde, son zamanlarda piyasaların düşüşü, bir başka boğa hareketini tetiklemek üzere. Eğer durum böyle devam ederse, bazı önemli kazanımlar görme şansına sahibiz. Piyasa hacmi bakımında ilk 20’de yer alan para birimlerinden; VeChain, Ethereum Classic ve Binance Coin pazarların geri kalanının nasıl bir performans göstereceğini yansıtma potansiyeline sahip. Yani, bu tür para birimleri zemin yapmaya başladığında, piyasaların geri kalanının aynı yönde devam etmesini bekleyebiliriz.

Zira bu para birimleri, günün parası olan EOS’un belirlediği bir yolu izliyor. Bu durum olumsuzlukları yoldan çekiyor ve pazarları ileriye doğru itiyor. Yazım sırasında, EOS %12 oranında artarak 12,09 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bitcoin %0,8 oranında artarak, 7.467 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Peki burada gerçek şampiyon kim? VeChain ise %4,5 oranında artarak 3,63 dolar değerinde. Bu yükseliş küçük olabilir, ancak piyasaları ele geçirecek yeni bir olumlu eğilimin ilk işareti olabilir.

Bu hafta sonu piyasanın yeşile boyandığını görebiliriz!

Aynı şekilde yazım sırasında Ethereum Classic, %3,25 oranında artarak 15,3 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Ethereum Classic, belirgin hamleler yapmaya başlıyor. Yine, bu bir dalgalanma değil. Ancak genel olarak, en azından küçük bir toparlanmanın piyasayı süpürmek üzere olduğuna dair bir işaret olabilir. Sonunda Binance Coin, yazım sırasında %3,76 oranında artışla 12,8 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Binance Coin’in bu ani yükseliş trendiyle kendini göstermesi mümkün.

Gün geliştikçe, bu yukarı yönlü eğilimin piyasayı nasıl süpürmeye devam ettiğini çok iyi görebiliyoruz. Üstelik piyasanın, pazar payını yeni bir yörüngeye doğru iterek, ivme kazanmaya başladığını da görebiliyoruz. Bu hafta sonu piyasaların olumlu bir seyir izlemesi bekleniyor. Lütfen bunun yatırım tavsiyesi olmadığını unutmayın. Şu anda iyileşme eğilimi gösteren kripto paraların iyi bir yatırım aracı olduğunu garanti edemeyiz. Kripto para piyasası oldukça değişkendir. Bu nedenle yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın. Nihayetinde piyasanın yeşile boyandığını ve kripto para birimlerinin yeterince iyileşmeye başladığını görebileceğiz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin