Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor
Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor

Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), bugün 63.000 doların altında işlem görüyor ve en büyük kripto varlığın son günlerindeki pozitif hareketlerine atıf bulunan popüler kripto trader’ları Twitter üzerinden yorumlarını iletmeye devam ediyor.

İlginç bir şekilde, stock-to-flow fiyat tahmin modeli Bitcoin’in 2021’in sonunda altı rakama ulaşacağını tahmin eden Hollandalı kripto analist Plan B, 26 Ekim’de Twitter’da “Bitcoin boğa piyasası, 2. aşaması başladı.” İfadesini kullandı.

Benzer şekilde, sertifikalı teknik analist CryptoBirb, meslektaşı ile aynı fikirde ve takipçilerini çok geç olmadan Bitcoin açık pozisyonlarını kapatmaya çağırdı. Analistin son Bitcoin ve piyasa güncellemesi şu şekilde:

Kısa vadeli geri çekilmenin hacim profili, 63.300 doların ana direnç olduğunu ve günde bir kez 63.300’ün üzerinde bir kapanış gerçekleştiğini gösteriyor, Bitcoin yeni ATH’sini 70.000 dolar bandında oluşturabilir.

Bitcoin 70.000 dolarlık dönüm noktasına ulaşırsa momentum delicesine artacak ve ayrıca bir kartopu etkisine neden olacak – güçlendikçe daha fazla insan ve kurum daha yüksek getiri ve trendin devamı için FOMO’ya kapılabilir.”

Kripto para biriminin meşhur oynaklığı, bir noktada büyük bir düşüşle karşılaşacağını ima etse de, bu kaçınılmaz bir sonuç değil. Görünüşe göre, geçen hafta 60.000 doların altına sarkan fiyat gerçekten geçiciydi ve 22 Ekim’de gerçekleşen 45 milyar dolarlık çıkışa rağmen varlık yukarıda sağlam kalmayı başardı.

Şu anda, CoinMarketCap.com’a göre, Bitcoin fiyatı şu anda 62.500 dolar seviyelerinde el değiştiriyor.

Ayrıca, Bitcoin fiyatı, küresel ödeme kolaylaştırıcısı Mastercard’ın ağındaki herhangi bir bankanın veya tüccarın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini tekliflerine dahil etmesini sağlamak için bir dijital varlık işletmesi olan Bakkt ile birlikte çalıştığı haberiyle ivme kazandı.

Geçmiş dönemlerde, ödeme devi kripto para birimlerini “ödeme dünyasının temel bir parçası” olarak nitelendirdi ve bunları kendi ağına entegre etme konusundaki açıklamalar genellikle bir pazar artışından önce geldi.

Bakkt’ın bankalar, fintek ve işletmelerle olan işbirliği, müşterilere kripto para biriminde ödül alma fırsatı ile birlikte Bitcoin ve diğer kriptoları satın alma, görüntüleme ve saklama seçeneği sunmayı mümkün kılacaktır.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin