Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Ünlü stratejist yükseliş beklediği 9 kripto para birimini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto stratejisti Nicholas Merten, Ethereum (ETH), XRP ve Litecoin (LTC) gibi büyük hacimli kripto para birimlerinin Bitcoin karşısında güç işaretler göstermeye başladığını söyledi. Merten, bu altcoinlerin Bitcoin’e karşı yükselmeye hazır olduklarını ifade etti.

Merten’in yükseliş beklediği 9 kripto para birimi

1- Ethereum (ETH)

DataDash’in son bölümünde Merten, Ethereum’un BTC’ye karşı sağlam boğa sinyalleri gösterdiğinin altını çizdi.

Uzun vadeli göstergeler bir geri dönüşe hazırlanmamız gerektiğini gösteriyor. Fiyata göz attığımızda her şey yolunda. Bu yatay konsolidasyon, daha düşüşü işaret eden bir satış aktivitesini temsil etmiyor. Aradığımız tek şey, 2018 yılının Aralık ayında da görülenin ta kendisi.”

2- Ripple (XRP)

XRP’ye gelince, Merten kripto para biriminin kısa vadede daha fazla acıyla karşı karşıya kalacağına inanıyor. Ünlü stratejist, Ripple’ın yükseliş paternini tamamladıktan sonra BTC’ye karşı parabolik bir yükselişi tetiklemesini bekliyor.

“Bir yıldan uzun bir süredir düşen kamadayız ve mola verene kadar muhtemelen birkaç hafta daha burada kalacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra volatilitenin arttığı bir döneme girebiliriz ve neredeyse parabolik bir yükseliş elde edebiliriz.”

3- Litecoin (LTC)

Dikkatini Litecoin’e çeviren Merten, kripto paranın denenmiş ve test edilmiş satın alma bölgesine dalacağını ve Bitcoin’e karşı büyük bir avantaj elde edebileceğini iddia etti.

“Litecoin bu aralığa her geldiğinde bir haftadan kısa süre içerisinde anında yükseldi. Bitcoin’e karşı yüzde 400’lük bir yükseliş gelebilir.”

4- KNC, REN, LEND, BAT, KAVA, RLC

Merten, daha küçük altcoinlerin de Bitcoin’e karşı büyümek için daha fazla alana sahip olduğunu söylüyor.

Kyber Network (KNC), Ren (REN), Aave (LEND), Basic Attention Token (BAT), Kava (KAVA) ve iExe RLC’nin (RLC) kısa süreli bir geri çekilme veya konsolidasyon döneminden sonra yanmaya hazır olduğuna inanıyor.

Kripto stratejisti bu altı tokenin, büyük sermayeli kripto para birimlerine kıyasla BTC çiftlerinde büyük kazançlar sağlama potansiyeli sunan sağlam uzun vadeli seçimler olduğuna inanıyor.

Boğa hissettiği halde Merten, kripto pazarının genel olarak öngörülemezliğine dikkat çekiyor ve değişken ve riskli alanda her şeyin olabileceğini söylüyor.

Bu arada bugünkü altcoin analizimize göz atmadıysanız mutlaka bakmanızı tavsiye ediyoruz. Cardano ve ETC’yi yazdık. Buradan ulaşabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin