Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı
Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

Ünlü analist 100 kat artacak dediği 5 altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto traderı ve analist Lark Davis, yatırımcılara 100 kat getiri sağlayacağına inandığı beş altcoin’i açıkladı.

İşte o altcoinler

Yeni bir YouTube videosunda Davis, 206.000 takipçisine ilk seçiminin RAMP olduğunu belirterek projenin milyarlarca doları serbest bırakan merkezi olmayan bir finans (DeFi) olduğunu söylüyor.

Davis’in baktığı ikinci koin, 100 milyon dolarlık piyasa değeri altındaki başka bir DeFi projesi. Davis, kullanıcıların sermayelerini alandaki en kazançlı fırsatlara yönlendirmelerine yardımcı olan verim çiftçiliği robotu danışmanı APY.Finance’in (APY), bu boğa döngüsünde potansiyel olarak milyar dolarlık bir piyasa değerine dönüşebileceğini söylüyor.

Davis, resmi ürün lansmanına yaklaşan projenin yearn.finance (YFI) ile rekabet edecek şekilde kurulduğuna inanıyor. Davis, DeFi projesinde uzun vadeli bir yükselişe sahip olsa da, son zamanlarda zorlandığını ve yatırımcıların kısa vadede daha iyi bir giriş beklemek isteyebileceklerini belirtti.

Diğerleri

Sırada Polkadot tabanlı likidite toplayıcı Reef Finance (REEF) var. Davis, yazı yazılırken 145 milyon dolarlık bir piyasa değerinde duran projenin, yükselişine devam etmeye hazır olduğunu belirtti.

Davis’in önerdiği son iki kripto para, erken yatırımcılara ciddi kazançlar sağlayabileceğini söylediği yaklaşan token satışları.

İlki, Polkadot blok zincirinde başlatılacak olan sentetik varlık ticareti, borç verme, ihraç ve ödünç alma platformu Shadows’dur. Davis, projenin trilyonlarca dolarlık varlığa sahip “sentezlenebilen ve DeFi’ye getirilebilen” bir piyasanın peşinden gittiğini söylüyor.

Davis, proje için ilk token satışına girmenin pahalı olduğunu, ancak ilk lansmandan sonra Shadows’un Uniswap’te ticarete açık olacağını belirtti.

Davis’in listesinde yer alan son proje ise Polkamarkets (POLK). Projenin, Twitter hesabı lansmanından önce yaklaşık 20.000 Twitter takipçisine sahip. Proje aynı zamanda merakla beklenen oyunlaştırılmış tahmin piyasasını sunacak.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin