Ay'a mı gidiyoruz? Bitcoin fiyatı başka bir engeli aştı
Ay'a mı gidiyoruz? Bitcoin fiyatı başka bir engeli aştı

“Uçuş takımlarınızı hazırlayın!” Bitcoin fraktalı hangi seviyelere işaret etti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geçen ay 10 bin ila 11 bin dolar arasında konsolide oldu. Bu konsolide oluş nispeten dar aralıktan bir sapmaya işaret ediyor.

Önemli bir fraktal analiz, kripto para biriminin önümüzdeki günlerde ve haftalarda bu aralıktan çıkmaya hazırlandığını gösteriyor. Nedenlerine bir bakalım.

Bitcoin daha yüksek seviyeler için hazırlanmış durumda

Bir kripto para birimi traderı tarafından paylaşılan bir fraktal analize göre Bitcoin, önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha da yükselmeye hazırlanıyor.

Fraktal, Bitcoin’in son fiyat hareketinin, 2020’nin başından Mayıs ayına kadar gerçekleşen fiyat hareketinin sadece minyatürleştirilmiş bir versiyonu olduğunu öne sürüyor. Bu fraktal, BTC’nin yakında yükseleceğini yani yakında 11 bin doları yeniden geçebileceğini gösteriyor.

Image

Zincir üzerindeki eğilimler de fraktalı destekliyor

Zincir içi trendler, yukarıda bahsedilen fraktal tarafından tasvir edilen iyimser bakış açısına katılıyor.

Willy Woo geçtiğimiz günlerde, Bitcoin kullanımının şu anda Batı’da erken aşamalarında olduğunu belirtmiş ve bu durumun BTC içi yükseliş anlamına geldiğini vurgulamıştı.

Woo ayrıca bu benimsenmenin devam etmesi durumunda son aylarda olduğundan daha fazla yeni Bitcoin kullanıcılarının alana geleceğini ifade etmişti. Bu benimseme akışı, kripto para biriminin fiyatının daha da artmasına imkan tanıyacak.

Buna ek olarak, Bitcoin’in hash gücü de yükselişini sürdürüyor.

Kripto para birimi madenciliği için ne kadar hesaplama gücünün tahsis edildiğini izleyen metrik, tüm zamanların en yüksek seviyelerini zorluyor. Analistler, bu durum için madencilerin Bitcoin ağına uzun vadeli bağlılığının bir işareti şeklinde yorum yapıyorlar.

newbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin