Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

3 Ekim EOS ve Maker (MKR) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası dün yaşanan büyük Bitcoin hareketlenmesinin ardından bir konsolidasyon aşamasında. EOS düşüş eğilimindeyken Maker piyasasındaki boğalar ikinci satış baskısını savuşturmakta zorlanıyor.

EOS fiyat analizi

3 Ekim EOS fiyat grafiği
3 Ekim EOS fiyat grafiği

EOS fiyatı son 48 saat içinde 2,56 dolar ve 2,48 dolarlık iki önemli direnç seviyesinin altına düştü ve bu haberin yazıldığı sırada 2,433 dolar olarak değerlendi.

İlk direnç seviyesine dokunduğundan beri, EOS’un boğaları fiyatı savunmaya başladı. Hâlâ düşüş eğilimi gösterse de göstergeler satış duyarlılığında düşüşe işaret ediyor. Örneğin MACD göstergesi, eylül ayının en düşük seviyelerine benzer şekilde, düşüş eğilimini kanıtlar nitelikte.

Bununla birlikte olası bir trend dönüşü, grafiklerde daha yüksek dipler yaptığı gözlemlenen Göreceli Güç Endeksi’nde de görünmeye başladı.

Maker (MKR) fiyat analizi

3 Ekim Maker fiyat grafiği
3 Ekim Maker fiyat grafiği

Maker (MKR), dünden bu yana fiyatta %8’lik bir geri dönüşün ardından 577,96 dolardan işlem görüyor.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri mumların üzerinde ve önümüzdeki günlerde dijital varlığın düşüş eğilimine işaret ediyor. Bu durum özellikle MKR boğaları 576,56 dolarlık direnç seviyesi civarında kontrolü yeniden kazanmaya çalışırken açık bir zayıflık işareti olarak karşımıza çıkıyor.

529,83 dolarlık destek seviyesine bir fiyat düşüşü olası görünmese de, mevcut oynaklık seviyeleri göz önüne alındığında, geniş fiyat hareketi hâlâ göz ardı edilemez. Genişleyen Bollinger bantları, yüksek volatilite seviyelerinin halen sağlam olduğunu gösteriyor.

Maker, DAI’de 2 milyar dolara yakın Ethereum tabanlı varlıkla Dapp’e sahip en büyük varlık olarak konumunu yeniden kazandı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin