Twitter CFO’sundan bomba açıklama: “Bitcoin için hazırız!”
Twitter CFO’sundan bomba açıklama: “Bitcoin için hazırız!”

Twitter CFO’sundan bomba açıklama: “Bitcoin için hazırız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter şirketinin finans müdürü Ned Segal bugün CNBC’ye verdiği demeçte, Twitter’ın şu anda çalışanların veya satıcıların kripto ödenmesini istemesi durumunda bilançosuna Bitcoin (BTC) ekleme fikrine açık olduklarını belirtti.

Segal şunları söyledi:

“Bitcoin ile ödeme talep etmeleri durumunda çalışanlara nasıl ödeme yapabileceğimizi, Bitcoin ile ödeme yapılmasını isterlerse bir satıcıya nasıl ödeme yapabileceğimizi ve Bitcoin’e sahip olmamız gerekip gerekmediğini düşünmek için pek çok kez düşündük. Bilançomuz böyle olmalı. Çalışmaya ve bakmaya devam ettiğimiz bir şey. Zamanla bunun hakkında daha fazla düşünmek istiyoruz, ancak henüz herhangi bir değişiklik yapmadık.”

Twitter CEO’su Jack Dorsey, son zamanlarda Bitcoin’e karşı olumlu duygular dile getiriyor. Örneğin geçen hafta Dorsey, 5,2 milyon takipçisine bir Bitcoin node’u çalıştırdığını açıkladı. Dorsey de Twitter profiline şu anda Tesla CEO’su Elon Musk’ın yaptığı gibi “Bitcoin” yazmış durumda.

Tesla’nın hamleleri diğer şirketlerin önünü açabilir

Tesla kısa süre önce Bitcoin’deki 1,5 milyar dolarlık yatırımını açıkladı ve BTC’nin fiyatını 50.000 dolara yaklaştırdı.

Segal’in açıklaması, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein’in fikrini de yineledi ve bugün büyük şirketlerin muhtemelen Tesla’nın örneğini izleyip Bitcoin’e yatırım yapacağını söyledi. CNBC’ye verdiği demeçte, “Diğer vizyoner liderlerin ve yıkıcı şirketlerin aslında “neden”den “neden olmasın”a geçtiğini fark ettiklerini göreceksiniz.” dedi.

Profesyonel hizmetler şirketi Wachsman’ın CEO’su ve kurucusu David Wachsman da “Musk’ın Bitcoin’e yaptığı yatırım, kripto varlıklarını meşrulaştıran kurumsal benimsemenin geri bildirim döngüsünü önemli ölçüde hızlandıracak.” dedi.

“Bir sonraki ana varlık sınıfı olarak kriptoda kurumsal fırsatı kaçırma (FOMO) korkusunun işaretleri zaten görünür durumda ve bu hareketin diğer girişim ve kurumların da aynı şeyi takip etmesine yol açıp açmayacağını görmek ilginç olacak.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin