Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyatı, dün 100 doları geçtikten sonra yüzde 33,5 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 148 dolara fırladı. BNB, geçen hafta yüzde 200’ün üzerinde değer kazandı ve piyasanın en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasına yerleşti. BNB/USD fiyat hareketi, 120 doları geçmeden ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmeden önce, sırasıyla 80 dolar ve 100 dolar seviyelerinde satış baskısını aştı.

Ethereum ağının tıkanması, Binance zincirine akın edilmesini sağladı

Olağanüstü Binance Coin fiyat artışı, Binance Akıllı Zincir yerel tokeninin günlük işlem hacmi ölçüsünde Ethereum’u tutmasını sağladı. BNB’nin görkemli büyümesi, artan işlem ücretleri nedeniyle Ethereum ağının işlemlerle tıkanmasıyla Binance Akıllı Zincirinin popülaritesinin artmasına büyük ölçüde borçlu. Binance zincirinin işlem ücretlerinde 300.000 doların üzerinde artış sağlaması artan talebi açıklıyor.

BNB/USD çifti, yüzde 30’dan fazla artışla 148 dolara yükselmeden önce günü 107,3496 dolardan açtı. Günlük fiyat aralığı 107,28 – 148,40 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 7,5 milyar dolarda. Şu anda BNB, yeni ATH’yi düzelttikten sonra Binance borsasında 127,56 dolar piyasa fiyatıyla işlem görüyor.

Binance Coin fiyat grafiği

Binance fiyatı yükselişi, yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi 70 dolar fiyat seviyesine yakın satış baskısı ile azalan bir kanaldan ayrıldıktan sonra ivme kazandı. BNB, tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemek için 120 ve 130 doları aşarak ivme kazandı. Bununla birlikte BNB boğalarının 150 dolara ulaşma girişimi bir tuğla duvara çarptı ve madeni para o zamandan beri 130 doların altına geri döndü. BNB, 125 ve 120 dolar civarında desteğe sahip. İlk kritik destek, BNB’nin daha fazla düşmesi durumunda daha fazla zararı önlemesi beklenen 115 dolarlık fiyat seviyesinde. Devamındaki destek ise 100 dolarda.

Artan yönde, 150 doların ötesinde daha fazla direnç 160 dolar, 170,9 dolar ve 182,87 dolar fiyat seviyelerinde. Binance Smart Chain’deki artan popülariteyle birlikte, BNB’nin 150 dolardaki fiyat seviyesinin ötesinde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını görmesi çok uzun sürmeyebilir.

Ethereum ağı, büyük işlem ücreti sorununu çözene kadar, Binance zinciri, düşük ücretleri ve yüksek hızı nedeniyle işlemleri tamamlamak için ideal bir seçim gibi görünüyor. Binance zinciri, birçok kullanıcının tercih edeceği kadar merkezsiz bir yapıya sahip olmasa da, Ethereum ağı trader’lara işlem yapılan miktardan daha fazla işlem ücreti talep ettiğinde ideal seçim olarak ortaya çıkıyor. Dahası, bir Binance ürünü olmak, borsanın sektördeki büyük itibarı nedeniyle onu daha da popüler hale getiriyor.

Bu arada Binance, Forbes Media LLC’ye açtığı hakaret davasını dosyalandıktan sadece üç ay sonra gönüllü olarak geri çekti. Kasım 2020’de Binance, medya şirketinin muhabir Michael del Castillo ve Jason Brett’in yazdığı bir makale aracılığıyla yanlış iddialar yaydığını iddia ederek Forbes’a dava açtı. Dünyanın önde gelen borsası, Forbes’tan hasarı ödemesini ve iddia edilen makaleyi kaldırmasını istedi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin