zenexia
Türkiye'nin en yeni kripto borsası Zenexia piyasa kuralları baştan yazmaya hazırlanıyor

Türkiye’nin en yeni kripto borsası Zenexia kuralları baştan yazmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Faaliyetlerine geçtiğimiz günlerde başlayan Zenexia, kripto paraların alım-satımı, depolanması, yönetilmesi ve ödeme aracı olarak kullanılabilmesi için en kolay ve en hızlı olma misyonu ile yenilikçi dijital para borsası olarak piyasaya da boy gösteriyor.

Kripto paraların ülkemizde işlem görmesiyle birlikte, yatırımcıların güvenli, hızlı ve ürün çeşitliliği açısından tercihlerinin yurtdışına yönelmesi üzerine, şirket, benzer şartları ülkemizde de sunmak amacıyla yıllarca edindikleri finans tecrübesine dayanarak, Zenexia borsasını kurduklarını dile getiriyor. Şirket misyonunu ise yatırımcıların kripto para işlemleri sırasında tüm beklentilerini karşılamak adına yenilikçi ve her geçen gün gelişen bir borsa olma olarak belirliyor.

Zenexia borsası oldukça dinamik ve genç bir ekibe sahip güçlü kadrosuyla, 7/24 çözüm odaklı ve müşteri memnuniyeti merkezli destek hizmeti de sunuyor. Böylelikle kullanıcıların ihtiyaç duydukları her an firmanın sabit hatlarından veya sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçmeleri sağlanıyor.

Türkiye’nin en yeni kripto para borsası, küresel çapta da hizmet veriyor

Zenexia’nın nihai hedeflerinden biri de küresel çapta en güvenilir, en teknolojik ve en çok tercih edilen kripto platformlarından biri olmak. Sürekli gelişmeyi ve yenilikçi çalışma prensibini kendine amaç edindiğini dile getiren kripto borsası, bu bağlamda tüm kullanıcılarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için yola çıktı.

Zenexia’nın öncelikleri arasında ise şeffaflık, güvenilirlik ve teknolojik bir şirket olma olgusu bulunuyor. Platformlarının yatırımcılara yüksek hacim ve derinlik sağladığını söyleyen kripto borsası, bu durumun getirisi olarak alıcı ve satıcıların yaptıkları işlemlerde sürekli karşılık bulabildiklerini ifade ediyor.

Aynı zamanda, iletişim konusunda hem fiziki hem de telekomünikasyon açısından en şeffaf şirketlerden biri oldukları konusunda oldukça iddialılar. Kolay ulaşılabilir ve kullanıcı dostu bir şirket olmaya oldukça özen gösteren Zenexia, finansal şirket tecrübesine güvenerek yatırımcıların bir borsadan tüm beklentilerini karşılayacak donanıma ve işlevselliğe sahip oldukları kesin bir dil ile ifade ediyor.

Zenexia ekibi sahip olduğu tecrübe ve birikim ile Türk kripto borsaları arasında fark yaratmaya geliyor

Zenexia borsası, tüm bu donanım ve tecrübesi ile adını global çapta duyurmayı hedefliyor. Bu yolda gereken özveriyi ve çalışmayı prensip haline getiren şirket, tüm pozitif enerjisi ile hızlı bir şekilde büyüme ve gelişmeye yönelmiş durumda.

Türkiye’nin en yeni kripto borsası kurucularının, yurtiçi ve yurtdışı finansal piyasalardaki deneyimleri ve tecrübeleri, Türkiye’deki borsalarda yer almayan kademe ve hacim boşluğunu tespit etmesini sağlamış. Yatırımcılar için güvenli bir borsa olmak, yurtdışına BTC çıkışlarını engellemek ve yatırımcıların kripto borsalarında keyifli bir şekilde işlem yapmasını sağlamanın Zenexia’yı diğer borsalardan ayıracak en önemli özellik olarak görüyorlar.

Kullanıcı tecrübesine de oldukça önem veren Türk kripto para borsası, kullanıcıların kripto paralar ile en kolay şekilde işlem yapabilmelerini amaçlıyor. Bu yüzden hem kripto borsası ve cüzdanlarının hem de ilerleyen dönemlerde platforma eklenecek olan kripto varlıkları kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde dizayn ediyorlar.

Şu anda Zenexia kripto borsasında hızlı bir şekilde işlem yapmaya başlamak için hesap açma adımları ise son derece pratik ve güvenli bir şekilde sunuluyor. Platformun sunduğu kullanıcı dostu ara yüz ile kullanıcılar, tüm dijital varlıklar için anlaşılır ve güvenli işlem yapabilme imkânına sahip oluyorlar.

Zenexia borsası birinci öncelik olarak müşteri güvenliğini görüyor

Tüm borsalarda teknoloji, güvenlik ve uluslar arası düzeyde rekabet gibi konuların bir standart olması gerektiğine inanan kripto para borsası, borsalara şüphe ile yaklaşıldığı bu dönemde kullanıcıların güvenliğini ve gizliliğini her şeyin önüne koymuş durumda olduğunun altını çiziyor.

Bunun bir göstergesi olarak ise platforma giriş güvenliği olarak dünya çapında en çok tercih edilen Google Authenticator’ı platformlarına entegre etmiş durumdalar. Ayrıca diğer bir güvenlik unsuru olarak Zenexia’nın varlıkların çoğunu soğuk depolama tekniği ve şifreleme yöntemi ile sakladığını da söyleyebiliriz.

Zenexia

Telegram – Instagram – Twitter – Youtube – Facebook

web sitesi

Whatsapp:  +90 (546) 652 20 53

Sabit Hat: 0216 547 34 05

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin