TRON’un duygu analizine göre TRX artacak!
TRON’un duygu analizine göre TRX artacak!

TRON’un duygu analizine göre TRX artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazarın tamamı geçtiğimiz hafta boyunca düştü. Çok beklenen boğa koşusu, herkesi kandırdı ve analistler, bu mevcut değer kaybını, bir önceki ayın değerinin yeniden kazanılmasından ve 10 bin dolara ulaşabilmesinden önce, Bitcoin’e mal olacağını tahmin etti. Peki TRON’un duygu analizine göre TRX artacak mı?

Çok beklenen boğa koşusu, herkesi kandırdı

Sadece üç gün önce Bitcoin, bu ayın başında 9.900 dolar seviyelerinde rahatça hareket ediyordu. Analistler, piyasanın aşağı yönlü doğasında “duygusal” bir değişiklik yaptığını ve piyasanın bu yılın başından bu yana düştükten sonra ihtiyaç duyulan yükselişi sağlayacağını söylerken, Bitcoin’de 10.000 doların üzerinde bir kırılma oldu.

Duygu analizi, gazeteciler, yatırımcılar, geliştiriciler, şüpheciler ve fanatikler de dahil olmak üzere, hayatın çeşitli kesimlerinde yer alan insanların duygularının birleştirilmesi ve özetlenmesinden oluşan bir bölüm.

TRON’un duygu analizine göre TRX artacak!

TRON’un ana ağ lansmanı sadece 8 gün sonra ve tüm TRON topluluğu TRX fiyatlarını şahlandıracak sihirli bir şey bekliyor. Yazım sırasında TRON, piyasa değerine göre en iyi 50 token arasında ikinci en yüksek kazancı sağlayan kripto para. TRON, 4,9 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,07 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Yapılan duygu analizi sonuç olarak, olumlu. TRON katılımcılarının %76’sı, Bitcoin’in düşüşünün devam etmesi durumunda bile TRX’de 5 gün sürecek bir fiyat artışının olabileceğine inanıyor. Bu görüşe sahip insanlar, 31 Mayıs’tan önce TRON’un hedef seviyeleri gerçekleştirebileceğini düşünüyor. TRON katılımcılarının %24’ü ise TRX’in artık pompalanmayacağını ve medya çılgınlığının ötesinde gerçek bir artış beklemediklerini belirtiyor. Bu açıklamalar en azından TRX satın almak isteyen insanları motive etmek için yeterli bir şey.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin