TRON ve Baidu ortaklığı neyi kapsıyor? - Kripto Para Haber
TRON ve Baidu ortaklığı neyi kapsıyor? - Kripto Para Haber

TRON ve Baidu ortaklığa mı gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ODail’in 15 Ekim’de yayınladığı bir rapora göre, TRON (TRX) ile Çin’in en büyük arama motoru Baidu arasındaki resmi olmayan ortaklığın Blockchain üzerinde değil, sadece “Baidu Cloud” üzerinde durması planlanıyor. TRON ve Baidu, Baidu’nun bulut bilişim ağı üzerine odaklanacak bir iş birliğine gidiyor.

TRON ve Baidu “ortaklığı” hayal kırıklığı mı?

Baidu Cloud ve TRON’un bulut sistemi üstünde işbirliği yapmak için uzlaştığı ve her iki tarafın da birbirleriyle olan uyumu en üst düzeye çıkarmak için çalışacağı iddia ediliyor.

Ancak rapora göre ortaklık, “bir Blockchain ortaklığı” olmaktan ziyade Baidu’nun temel bulut bilişim kaynakları üzerine odaklanmış durumda.

Dahası ODaily, Baidu’nun “Blockchain Commercialization Super Partner Plan v1.0” olarak adlandırılan ve “ticari süper ortaklar” ile teknoloji keşif ve gelir paylaşımına odaklanan bir Blokchain ekosistemi inşa etme planlarının olduğunu açıkladı.

Baidu, Eylül ayı sonlarında “Super Chain” ağ sisteminin geliştirilmesine odaklanan bir white paper yayınladı. Buna göre, Baidu bulut platformunu ticarileştirme fikrini ortaya attı.

TRON ve Baidu ortaklığı haberleri TRON fiyatını %10 arttırdı

TRON CEO’su Justin Sun bir süre önce attığı bir tweette, TRON (TRX) ve Baidu ortaklığına dair birkaç ipucu vermişti ve bu nedenle beklentiler oldukça yüksekti. TRON, bu kesin olmayan haberler sayesinde ciddi bir artış yaşamıştı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin