TRON Twitter’da ki popülerliği sayesinde günlük işlem hacimlerini arttırıyor
TRON Twitter’da ki popülerliği sayesinde günlük işlem hacimlerini arttırıyor

TRON Twitter’da en çok konuşulan kripto para oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX)’un kurucusu Justin Sun, dün Tron’un Twitter’da en çok konuşulan kripto para olduğunu bildirdi. Twitter’da 2264 bahsedilmeyle listede ilk sırada olan TRON’u, Bitcoin ve Verge takip ediyor. TRON Twitter’da en çok konuşulan kripto para olarak artış hızını devam ettiriyor.

TRON Twitter’da ki popülerliği sayesinde günlük işlem hacimlerini arttırıyor

TRON’un sosyal medya popülerliği, sosyal medya platformuna olan yüksek ilgisinin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Süper temsilci seçimleri, tüm dünyadan kitlesel katılımla Twitter’ı devralıyor. Tüm bunların arasında, TRON’un kurucusu Justin Sun, TRON’u Twitter’dan en çok konuşulan konu haline getirerek, başarıdan büyük pay alıyor. Justin Sun, sosyal medya yanıtlarının ve sonuçlarının kripto para birimin performansını büyük ölçüde etkilediğini söylüyor.

TRON şu an 4,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 11. kripto para birimi olarak 0,08 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta TRON’un en çok yükselen kripto paralar arasında, bir haftalık yükselişi %48 oranındadır. Son 24 saatte ise %9 oranında değer kazandı. TRON’un sosyal medyadaki aktifliğinin etkisiyle günlük işlem hacimleri artış gösteriyor. TRON’un şu anda ki işlem hacmi 745 milyon dolar seviyelerine kadar çıkmış durumda.

Sosyal medya popülerliğinde TRON’u, Bitcoin ve Verge takip ediyor

Dün, Justin Sun, en çok bahsedilen kripto para biriminin rakamlarını saatlik bazda tweet olarak paylaştı. TRON, 2264 tweet bahsedilmesiyle listede birinci sırada yer alırken, ardından 1656 bahsedilmeyle Bitcoin ve 811 bahsedilmeyle birlikte Verge yer alıyor. TRON topluluğu, Twitter üzerinden TRON’un mevcut performansına yönelik paylaşımlar yaptı. Bir Twitter kullanıcısı şunları söyledi:

Tron bir numara, piyasada bir sürü koin varken!

Nakul Malhotra, Justin Sun’un görevine yönelik şu yorumu yaptı:

Justin, iyisin. TRON sana sahipken reklama ihtiyacı bile yok. İyi şanslar! 2018’de ilk 5’e gireceğiz.

Düşüş piyasası TRON’u diğer kripto para birimleri kadar etkilemedi

Nisan ayının başından itibaren piyasadaki performansında büyük bir iyileşme kaydeden TRON, Nisan ayında değişkenliklerini artırmaya devam etti. Fiyat, bu ayın başından bu yana büyük ölçüde arttı. Ayın başında TRON fiyatı 0,03 dolar civarındaydı ve şimdi 0,08’e yükseldi. Performansı son iki gündür düşmesine rağmen, düşüş piyasası TRON’u diğer kripto para birimleri kadar etkilemedi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin