featured

Tron analizi: Kritik kırılım geldi, devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron’un çıkaracağı USDD stablecoin varlığı harekete geçirdi. TRON’un kurucusu Justin Sun’ın merakla beklenen USDD tokenı için 5 Mayıs’ta canlı yayına başlayacağını duyurdu. Bu ani fiyat artışına neden oldu. Tron analizi için, bayrak formasyonunun direnç trend çizgisini yeniden canlandırdı. Bununla birlikte, satıcılar bu seviyeyi agresif bir şekilde savunuyor.

Koparma fırsatını onaylamak için 0,78 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı gerekiyor. TRON kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi 2,39 Milyar dolara çıktı. Bu da %45’lik bir kazanç anlamına geliyor.

Tron analizi: Yükseliş nereye kadar gidecek?

Ters bayrak modeline yanıt veren TRON(TRX) fiyatı, önemsiz bir yukarı hareketle menzile bağlı bir rallide konsolide edildi. Yükselen kanalın uç sınırlarına yönelik çoklu yeniden testler, bu modelin güvenilirliğini gösteriyor.

1 Mayıs’ta, TRX fiyatı 0,0619 dolarlık destekten büyük bir yükseliş mumuyla toparlandı. Yeni döngü, altcoini genel direnç trend çizgisine %22 daha fazla yükseltti. 

Yakında piyasaya sürülecek USDD stabil kripto para ile TRX fiyatı bugün ani bir yükseliş yaşadı. Yükselen kanaldan yükseliş kırılmasını test etti. Ancak, günlük muma eklenen uzun fitil reddi, satıcıların henüz havlu atmadığını gösteriyor.

TRX alıcıları, 200 DMA ortak direncini ve 0,078 $ işaretinin üzerinde kapanışla direnç trend çizgisini aşarsa, hızlanan yükseliş momentumu, madeni para fiyatını 0,082 $ direncinin üzerine çıkaracaktır.

Tersine, 0.075 $ işaretinin altında kapanan bir mum, ters bayrak modelini sağlam tutar ve TRX fiyatını alt destek trend çizgisine geri döndürebilir.

Teknik gösterge

20 ve 50 DMA’nın yükseliş geçişi, alıcıları genel direnç trend çizgisini kırmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte, bu trend çizgisiyle uyumlu 200 DMA, satıcıların güçlü bir savunma oluşturmasına yardımcı olur.

Kripto para fiyatı, Bollinger bandı göstergelerinin üst bandını deldi ve güçlü yükseliş momentumu ve aşırı uzun satın alma olduğunu gösterdi. Göstergenin üst kısmındaki yüksek fitil reddi, olası geri dönüşü destekler.

Direnç seviyesi – 0,082 dolar ve 0,093 dolar

Destek seviyeleri – 0,075 dolar ve 0,071 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin