Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!
Galaxy Digital’dan yepyeni bir Bitcoin fonu hamlesi geldi!

Trend devam ediyor mu?: Ünlü isim Bitcoin’e yatırım yaptı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boity Thulo, Güney Afrika’da yaşayan tanınmış bir iş kadını, rapçi, model ve TV kişiliğidir. Rockville gibi dizilerdeki rolleriyle ülkenin her yerinde tanınıyor.

Bitcoin, dünyanın en çok işlem gören finansal varlıklarından biri haline geldi. Para birimi, geçtiğimiz on yıldaki büyük getirileri sayesinde birçok tradera çok para kazandırdı. Dijital para kısa süre önce 60.000 $ değerine ulaştı ve bu kripto dünyası için büyük bir başarı oldu.

Son zamanlarda aktrisin Bitcoin’e büyük miktarda para yatırdığı söyleniyor. Söylentiler, modelin maliyesinin ve servetinin güvenliğini sağlama yönteminin bu olduğunu söylüyor. Ama bu söylentiler doğru mu? Bu yazıda bu söylentileri inceleyeceğiz.

Boity Thulo kimdir?

Boity Thulo, Güney Afrika’nın Kuzey Batı eyaletindeki Potchefstroom kasabasında 28 Nisan 1990’da doğdu. Bioty, Monash Üniversitesi’nde kriminoloji ve psikoloji bölümlerine başladı, ancak finansman yetersizliği nedeniyle okuldan ayrılmak zorunda kaldı.

Boity Thulo en çok TV ve Film çalışmalarıyla tanınıyor ve 2019’da Forbes Africa 30 altında 30 reklam öğesi listesinde yer alıyor. Bu, itibarını inşa ettiği iş kalitesini ve bağlılığını gösteriyor. The Media Career Guide, 10 over 10, Big Brother Africa ve Change Down gibi şovlar popülaritesinin artmasına yardımcı oldu. Şimdi Güney Afrika TV endüstrisinin en bilinen yüzlerinden biri.

Boity Thulo Bitcoin’e Yatırım Yaptı mı?

Güney Afrikalı aktris, rapçi, iş kadını ve TV kişiliği henüz Bitcoin veya başka herhangi bir Kripto para birimine yatırım yaptığını kamuoyuna açıklamadı. Bazı cevaplar aramak için Twitter ve Instagram’a baktık, ancak maalesef net bir bilgi bulamadık.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Bizi Takip Edin