Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak
Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak

Sacramento Kings’in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Takımın sahibi, NBA devi Sacramento Kings’in çalışanları ve oyuncularının maaşlarının istedikleri kadarını BTC cinsinden alabileceklerini söyledi.

Bitcoin ile ücretleri almak

Sacramento Kings desteklerini ikiye katlarken Bitcoin, Ulusal Basketbol Birliği’ne (NBA) girmeye devam ediyor. Takımın Başkanı ve CEO’su Vivek Ranadivé, Kulüp Binasında daha önce organizasyondaki herkesin maaşlarını yakında BTC’de almaya başlayabileceğini bildirdi.

Sacramento, California’da bulunan Sacramento Kings, bir ABD profesyonel basketbol takımı ve Batı Konferansı Pasifik Bölümü üyesidir. Kuruluş, BTC’yi 2014’te bilet ve mallar için bir ödeme aracı olarak tanıtan ilk NBA takımı olduğu için yıllardır Bitcoin yanlısı bir yaklaşım sergiledi.

Organizasyondaki tüm çalışanların yakında maaşlarını dolar yerine bitcoin olarak almak isteyip istemediklerini seçmeye başlayabileceklerini söyledi.

“Önümüzdeki birkaç gün içinde Kings organizasyonundaki herkese teklif edeceğimi duyuracağım, oyuncular da dahil olmak üzere maaşlarının istedikleri kadarını bitcoin olarak alabilecekler.”

bu makale ilk olarak cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin