THORChain ağı ciddi bir kesinti yaşadı! Sebebi ne?
THORChain ağı ciddi bir kesinti yaşadı! Sebebi ne?

THORChain ağı ciddi bir kesinti yaşadı! Sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – THORChain ağı, bir yazılım hatası nedeniyle 27 Ekim’de kesinti yaşadı. Ekip, benzersiz bir işlem türü nedeniyle bunun olası nedenini belirledi. Cosmos (ATOM/USD) üzerine inşa edilmiş bir blok zinciri ağı olan THORChain, kullanıcıların birden fazla ağda kripto para ticareti yapmasına izin veren merkezi olmayan bir likidite protokolüdür.

THORChain kesintisi ve yazılım hatası

En son kripto haberlerini gözden geçirdiğimizde, 27 Ekim 2022’de THORChain ekibi Twitter’da bir zincir durmasının farkında olduklarını ve olası nedeni belirlediklerini duyurdu. Ekip, bunun benzersiz bir işlem türünden kaynaklandığını ve hiçbir şeyin olmadığını belirtti.

Ayrıca, daha fazla doğrulanmış bilgi olur olmaz bir güncelleme yayınlayacaklarını da duyurdular. Ardından 28 Ekim 2022’de fikir birliği sorununun açıkça anlaşıldığını belirterek bir güncelleme yayınladılar.

THORChain (RUNE) satın almaya değer mi?

28 Ekim 2022’de THORChain (RUNE) 1,506 dolar değerindeydi.

THORChain (RUNE) için tüm zamanların en yüksek değer noktası, kripto para biriminin 20,87 dolar değerine ulaştığı 19 Mayıs 2021’di. Burada RUNE’nin 19.364 dolar daha yüksek işlem gördüğünü görebiliriz.

7 günlük performansının değerlendirdiğimizde, THORChain (RUNE) en düşük değerini 1,40 dolarda, en yüksek noktasını ise 1,59 dolarda gördü. Burada kripto para biriminin değerinin 0,19 dolar veya %13 arttığını görebiliriz.

Son 24 saatteki performansında THORChain (RUNE), dip noktasını 1,49 dolarda, en yüksek noktasını ise 1,57 dolarda gördü. Bu, 0,08 dolar değerinde veya %5 oranında bir artışa işaret ediyordu.

Tüm bunları göz önünde bulundurursak, RUNE fiyatı Kasım 2022’nin sonuna kadar 1.8 dolar değerine ulaşabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin