Ether’de yüksek adres aktivitesi fiyatı yukarı taşımaya devam ediyor…

Test aşaması Ethereum fiyatını bir haftada yukarı taşıdı: Topluluk rahatladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, son piyasa döngüsü zirvesine yaklaştıkça önemli bir psikolojik seviyeyi yeniden ziyaret etti. 1.000 doların üzerinde kalmayı başaran varlık Bitcoin’e nazaran daha iyi yükseliş gösterdi.

Ethereum, Pazartesi sabahı ticaretin ilk seansı sırasında hafta sonu kazançlarını artırmaya devam etti. Varlık, son yedi gün içinde fiyatına %25’in üzerinde değer kattı. 1.500 doğru ilerleyen bir harekete sahip olan ETH, arkadaşlarına liderlik ediyor.

ETH şu anda günde %5,3 kazançla Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor. Popüler kripto analisti ve trader’ı ‘Bluntz’, ETH’nin bir dibe işaret edebilecek 200 haftalık hareketli ortalamayı geri aldığını söyledi.

Boğa tuzağına dikkat

Momentum, Ethereum’un uzun zamandır beklenen Merge testi esnasında geldi. Proof of Stake’i tarafından gelen iyileşme ile birlikte geçişin 19 Eylül’de yapılması planlanıyor.

Geçen hafta geliştiriciler, MEV (maksimum çıkarılabilir değer) içeren Birleştirme öğelerini test etmek için başka bir gölge çatalını başarıyla çalıştırdı. Goerli test ağında testin son aşaması 11 Ağustos olarak planlandı.

ETH hala Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70 uzağında. Daha geniş kripto pazarları hala büyük ölçüde konsolide olduğundan, ayılar henüz kontrolden çıkmış değil.

Fed’in daha sonraki faiz artırımları ve bu ayın ilerleyen resesyon haberleriyle tetiklenen nihai bir kapitülasyon var. Bu hafta açıklanacak faiz kararı Bitcoin’i 20.000 doların altına geri gönderirse, Ethereum’un takip etmesi muhtemel. Varlık son sekiz aydır düşüş eğiliminde olduğununu unutmamak gerekir. Ayı piyasaları genellikle biraz daha uzun sürdüğünden, üç günlük pompa bir boğa tuzağı olabilir.

Ancak yatırımcılar yavaş yavaş ETH biriktiriyor. CoinShares’e göre, kurumsal girişler Ethereum tabanlı ürünlere ve fonlara yeniden aktif olduğunu gösteriyor.

Ethereum staking artıyor

18 Temmuz’da, zincir içi analitik firması Glassnode, 32’den fazla ETH’ye sahip adres sayısının 16 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını bildirdi.

Beacon Chain gezginine göre şu anda 13.089.105 ETH stake edilmiş durumda. Mevcut fiyatlarla, bu yaklaşık 18,3 milyar dolar değerinde ve toplam dolaşımdaki arzın neredeyse %11’i anlamına geliyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin