featured

Terra tokenları olası bir düşüşün eşiğinde: LUNA ve LUNC için belirsizlik sürerken bu 10x token projesi fırsat yaratıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra haberleri- Kripto para piyasası yatırımcıların yeniden güvenini kazandığı bir hafta geçiriyor. Önceki hafta yaşanan düşüşten sonra, son kazanımlarla birlikte kripto paraların toparlanmaya başladığı görülüyor. Özellikle bu ay, kripto para piyasası güçlü bir pozitif fiyat hareketi sergilemişti ve birçok coin bu süre zarfında yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Son fiyat artışından Terra tokenleri (LUNC ve LUNA) de payını alarak yatırımcının ilgisini çekti. Terra LUNA kısa bir süre içinde yüzde 63’ün üzerinde bir değer artışı yaşarken LUNC fiyatı da aynı süre içinde yüzde 41’in üzerinde değer kazandı.

Terra LUNC grafiğindeki simetrik üçgen modeli ne anlama geliyor?

Terra LUNC fiyatında bir süre boğalar ve ayılar sürekli olarak güç için savaştı ve bu da önemli fiyat hareketlerine neden oldu. Öncelikle LUNC fiyatı dar bir alanda işlem gördü. Ardından ivme kazanarak fiyat direnç seviyesinden çıktı. Bu arada 0,00006193 ile 0,00006698 dolar arasında hareket etti. Piyasa etkisiyle Terra LUNC, kısa bir geri sıçrama yaptı. Ancak piyasa yükseliş etkisi altında işlem görüyordu ve bu da fiyatın yeniden ivme kazanmasını sağladı.

terra

Fiyat yaklaşık yüzde 40’in üzerinde bir artış gösterdi ve ardından fiyat 0,00009141 dolar direnç seviyesinde reddedildi. LUNC fiyatı daha sonra bir miktar düzeltme yaşadı ve bir süre yatay seyretti.

Kripto varlık şu anda simetrik bir üçgen formasyonu içinde işlem görüyor. Bu formasyon, fiyatın bir süre dar bir aralıkta hareket edeceğinin göstergesi. Ayrıca ilerleyen süreçte fiyatın her iki yöne de tahmin edilemeyen bir kırılma yaşayabileceğini ifade etmekte.

LUNC fiyatı hangi yöne hareket edecek?

LUNC fiyatına ait RSI endeksi, fiyat hareketinin azaldığını gösteren orta noktaya yakın işlem görüyor. Bu durum, kripto varlık için gelecekte fiyat hareketlerinde belirsizlik olduğunun göstergesi. Bu durumda LUNC fiyatında hem bir yükseliş hem de düşüş eğilimi söz konusu olabilir.

Yükseliş hareketi karşısında LUNC fiyatı, üçgenden çıkarak önemli bir atılım gerçekleştirebilir. 0.00008004 dolarlık direnç seviyesinin test edilmesinin ardından yarım puanlık bir yükselişle daha üst direnç seviyeleri de test edilebilir. Aksi takdirde bir düşüş yaşanması hâlinde fiyat ivme kaybedecek ve üçgeni kıracak. Bu da fiyatın yakında 0.00007255 dolarlık seviyeyi test edebileceği hatta daha düşük seviyelere gerileyebileceği anlatmakta.

Son olarak LUNC fiyatı şu anda 0.0000756 dolardan işlem görüyor ve bu son 24 saate 3,21’lik bir düşüş yaşadığını gösteriyor.

 

Terra LUNA 2.0 fiyat hareketi belirsizliğini koruyor!

Bir süredir kapalı bir aralıkta işlem gören LUNA fiyatı, kısa bir süre için 0.4293 dolar ile 0.4921 dolar arasında konsolide bir aralıkta işlem gördü ve LUNC gibi kısa bir süre ivme kazandıktan sonra üst destek seviyesinde reddedildi. Ardından kripto varlığın fiyatı bir süre ivme kaybetti ve bir düzeltme yaşadı. Boğalar, fiyatı 0,6201 dolar destek seviyesinin üzerinde güçlü bir şekilde tuttuğu için ardından LUNA yeniden ivme kazandı ve yükseldi.

Bir süre önce 0,6691 destek seviyesini kırarak düşüş eğilimini doğruladı. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) ikinci gün üst üste düz bir çizgi göstererek yatırımcı için nötr bir ortam yaratıyor. Ayrıca Terra Luna fiyatı bu yazının yazıldığı sırada son 24 saate yüzde 4.94’lük bir düşüşle 0.6219 dolardan işlem görüyor.

LUNC fiyatı 0,6201 doların üzerinde tutunabilirse üst direnç seviyesi olan 0,6691 doları test etmeye çalışabilir. Bunun için boğaların simetrik üçgen modelinden çıkması gerekir ki fiyat ivme kazanabilsin. Aksine bir düşüş eğilimi ile üçgen modeli bozulursa bir düşüş başlar ve LUNC fiyatı 0.4921 dolarlık alt destek seviyesini test eder.

Meme Kombat projesi ile 10x kazanç sağlayın!

Terra tokenlerindeki belirsizlik, yatırımcı için Meme Kombat’ı alternatif bir tercih hâlinde getirdi. Meme para karakterlerinin birbiriyle arenada savaşarak kullanıcısının kazanç elde etmesi üzerine inşa edilen platform, interaktif bahis ve pasif stake seçenekleri sunuyor. Böylece galiplerin büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda ödül kazanma şansı yakalıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Kısaca MK tokeni olarak alıcıya ön satış tekniği ile sunulan token, yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor. Bunun yanında son X paylaşımında ön satışla birlikte MK toplam 2 milyon USDT’ye ulaştığında 10.000 USDT hediye edeceğini duyurdu.

Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberler birlikte Meme Kombat, ön satışlar ile 1.8 milyon doları geçti. Meme Kombat fiyatı şu anda 0.189 dolardan işlem görüyor. Alınabilecek en iyi kripto varlıklar arasında sıralanan Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin