Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu
Telegram yeni yayınlanan Gram Cüzdanı için hizmet koşullarını duyurdu

Telegram TON platfromunun test aşamasını sonbaharda başlatacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şifreli haberleşme hizmeti Telegram, Blockchain destekli TON platformunun bu sonbaharda test sürümünü yayınlamayı planlıyor.

Rus basın kuruluşu Vedomosti’nin yayınladığı habere göre, Yatırımcıların basın kuruluşuna verdiği demeçte Eylül başında TON’un İlk Para Teklifine (ICO) katılan müşterilere gönderilen bir genelgenin gerçekliğini doğruladı.

ICO ön satışına katılanlara TON platformu hakkında bilgi verildi

Genelgede, şirket platformun Blockchain bileşeninin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu ve ürünün “yüzde 70’inin bitmiş olduğunu belirtiliyor. TON faaliyete başladıktan sonra, kendi yerel kripto para birimini de kullanacak ve “veri alışverişi için yeni bir yol” oluşturacak.

TON ve mesajlaşma uygulması ICO ön satışında rekor kırılmıştı

TON ve mevcut mesajlaşma uygulaması iki özel ICO ön satışı ile yaklaşık 1.8 milyar dolarlık yatırım topladığında oldukça büyük ilgi çekmişti. Oluşturulan bu Fon miktarının başarısını takiben, yöneticiler Mayıs ayında ICO’nun planlanan halka arzını iptal etmişlerdi.

O dönemde, Rus medyası yetkililerin Telegram’a ülke sakinleri için erişimi tamamen engellemeye yönelik girişimlerinin, ICO’nun bir sonucu olduğunu ve hizmetin veri paylaşım yasalarını ihlal ettiği şeklindeki resmi açıklamadan ziyade Gram’ı ihraç etmeyi planladığını ileri sürdü.

CEO Pavel Durov açıklama yapmayı reddetti.

CEO Pavel Durov, Vedomosti’nin platform ile ilgili gelişmelerin doğrulaması yönündeki talebi karşısında ise yorum yapmayı reddetti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin