featured

Tayland Merkez Bankası & Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin İle Görüştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tayland Merkez Bankası, Tayland ekonomisinin ve finans sektörünün geleceği gibi konulardan konuşmak için Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ile Ağustos 2017 ortasında bir görüşme gerçekleştirdi .

Taraflar, özellikle, bankanın mevcut sistemlerini ve finansal platformlarını daha da geliştirmek için OmiseGo gibi şirketler tarafından sunulan Ethereum dijital para birimi ve Blockchain tabanlı hizmetlerin olası entegrasyonunu tartıştılar .

OmiseGo Nedir?

2013 yılında kurulan start up ​​şirketi OmiseGo, Ethereum Blockchain teknolojisine dayalı ödeme işlemleri için etkin ve güvenli bir altyapı sunmak amacıyla geliştirdi.

Son dört yılda, şirket Asya’daki operasyonlarını genişletmeyi başardı ve önde gelen yatırım firmalarının desteğini aldı.

OmiseGo, Ethereum’un kurucularından Buterin ve Gavin Wood ve Bitcoin uzmanı Joseph Poon gibi sektördeki birkaç uzmandan da destek alabildi.

Açıklamasında OmiseGo ekibi, Ethereum Blockchain aracılığıyla finansal işlemleri kolaylaştırmayı amaçladığını söyledi:

Ethereum Blockchain’ine bağlı ağ vasıtasıyla, herkes ucuz bir şekilde ödemeler, havale, bordro mevduatı, B2B ticareti, tedarik zinciri finansmanı, sadakat programları, varlık yönetimi, ticareti ve diğer isteğe bağlı hizmetler gibi mali işlemler gerçekleştirebilecek. “

Bununla birlikte birkaç Tayland’lı şirket, Blockchain teknolojisini kendi operasyonlarında benimsemiş durumda.

Üstelik Güney Kore, Japonya ve Çin dahil bölge ülkelerinin çoğu agresif mevcut hükümet altyapısını geliştirmeye çalışan olası Ethereum uygulamalarını test etmek için planlarını açıkladı.

cointelegrapf



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin