stormgain
StormGain Borsası yeni hizmetleriyle büyümeye devam ediyor

StormGain kripto borsasıyla kripto pazarlarında fırtınalar estirin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para al sat işlemleri her geçen gün artarken kripto alım satım platformlarının sayısı da bu durumla paralellik gösteriyor. Hal böyle olunca kripto para borsaları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Bir kripto para borsasından standart olarak yüksek güvenlik, hızlı işlem, kullanıcı dostu bir arayüz ve likit pazarlara sahip olması beklenir. Rekabetin yüksek olduğu bu sektörde bu temel özelliklerin yanında ekstra hizmetler ve düşük ücretler sunmak, kripto para platformlarını ön plana çıkaran önemli faktörlerdir. Kripto para borsaları arasında ise son zamanlarda piyasaya getirdiği yenilikler, sunduğu hizmet ve düşük komisyon oranlarıyla StormGain, sektörde dikkat çekmeyi başarmış durumda.

Newcastle United’ın yeni sponsoru StormGain

Piyasaya fırtına gibi giren StormGain, bunun yanında kripto para ekosisteminin adaptasyonunu artıracak önemli bir sponsorluk anlaşmasına da imza attı. Sağlam bir güvenlik ve finansal piyasa uzmanlığı üzerine kurulan platform, bu sene İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Newcastle United ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma kapsamında Newcastle United formasının kol bölümünde gözükecek olan StormGain, bunun yanında kripto paraların avantajlarıyla ilgili çeşitli tanıtım çalışmaları yapacak. Aynı zamanda futbol tutkunları için maç bileti kazanma, düzenlenecek eğitimlere katılma ve takımla tanışma fırsatları gibi kampanyalar da yürütülecek.

StormGain mobil uygulaması birçok yeniliğe imza atıyor

StormGain mobil uygulaması, Android ve iOS kullanıcıları için Google Play ve App Store uygulama marketlerindeki yerini aldı. Böylelikle StormGain mobil uygulaması sayesinde ilk kez marjin ticareti mobil cihazlar üzerinden yapılabilecek.

Traderların dünyanın her yerinden 7 gün 24 saat fon ve pozisyon yönetimine olanak sağlayan özel bir mobil cüzdan uygulaması da içeren ve sade bir ara yüz kullanılarak oluşturulan uygulama, ayrıca strateji oluşturmak için pazarın en gelişmiş araçları ve emir türleri ile güçlendirilmiş olmasıyla dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz ve hem Android hem de iOS kullanıcıları için ulaşılabilir olan StormGain uygulamasının ana özellikleri şu şekilde:

  • BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, USDT gibi üst düzey kripto paralarla marjin ticareti yapma imkanı
  • 100X’e kadar kaldıraç imkanı
  • Güncel kripto işlem sinyalleri
  • Kolay al/sat çözümleri
  • Komisyonsuz kripto varlık yatırma ve çekme işlemleri
  • Güvenli ve ücretsiz dahili cüzdan
  • İki faktörlü kimlik doğrulama
  • 7/24 destek hizmeti

Mobil uygulama üzerinden marjin ticareti yapma yeniliğini getiren StormGain uygulaması, ayrıca ortaklık programını da mobil cihazınız üzerinden yürütmenize imkan tanıyor. Uygulama üzerinden StormGain’e davet edeceğiniz yeni kullanıcılarının ilk para yatırma işlemlerinden komisyon kazanabilirsiniz. Şirketin sahip olduğu teknoloji, sağlam bir izleme sistemi sunarken tüm yönlendirme kayıtlarınızı, işlemleri ve trafiği kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Kripto dünyasına ilk defa adım atacaklar için de son derece sade ve kullanışlı bir platform olan StormGain mobil uygulamalarını Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.

Kripto para fırsatlarını StormGain ile yakalayın

StormGain, şimdiye kadar gördüğünüz en iyi kripto para işlem platformu deneyimini sunma vaadiyle geliyor. Bu bağlamda hızın son derece önemli olduğu kripto para al sat işlemlerinin bilincinde olan şirket, size sadece 5 saniye gibi kısa bir sürede kayıt olup işlemlere hemen başlama olanağı sunuyor. Sadece e-posta hesabı ve belirleyeceğiniz güvenli bir şifreyle kolay kayıt imkanı, aynı zamanda kripto para ekosisteminin doğasında olan anonimliğin bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Ön plana çıkarılan hız ve anonimlik StormGain kripto para borsasında yüksek güvenlikle tamamlanıyor. Bu bağlamda StormGain hesaplarınıza iki faktörlü kimlik doğrulama ile güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Mevcut yatırımınızın 100 katına kadar işlem yapabileceğiniz StormGain marjin ticareti, Tether (USDT) tabanlı olarak faaliyet gösteriyor. 100X’e kadar kaldıraç kullanımını platformda listelenen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi beş büyük kripto paranın USDT çiftleriyle yapabilirsiniz. Ayrıca StormGain borsasının en büyük avantajlarından biri de büyük kripto al sat siteleri arasında göremeyeceğiniz düşük işlem ücretleri. Bunun yanında platformda bulunan 6 kripto para için geliştirilmiş cüzdanlarıyla ücretsiz şekilde kripto paralarınızı depolayabilir, dünyanın her yerinden anında erişim sağlayabilirsiniz.

StormGain uzmanları tarafından geliştirilen kripto alım satım sinyalleri

Platformun getirdiği bir diğer yenilik ise alanında uzman çalışanları tarafından geliştirilen, strateji oluşturmanıza yardımcı olabilecek ve ücretsiz sunulan kripto alım satım sinyalleri. StormGain uzmanları, Yapay Zeka (AI) yardımıyla piyasa analizi yaparken grafik analizi, çeşitli göstergeler, teknik analiz modelleri ve haber analizleri de dahil olmak üzere çeşitli yaklaşımlar uyguluyor. Düzenli ve güncel şekilde paylaşılan sinyaller, her birkaç saatte bir Stop Loss (zarar durdur) ve Take Profit (kâr al) seviyeleriyle paylaşılıyor. StormGain resmi sitesine göre ise tahmin doğruluğu şu an yüzde 70 seviyesinde.

StormGain platformu ve cüzdanı endüstri lideri şifreleme ve güvenlik protokolleri ile korunmakta ve şirketin kendisi de finansal gözetim kuruluşlarıyla yakın bağlar kurarak uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Siz de zaman kaybetmeden bir StormGain hesabı açıp kripto para pazarlarındaki fırsatlardan hızlı şekilde faydalanabilirsiniz.

StormGain

FacebookTwitterTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin