Samsung’dan kritik altcoin hamlesi: Bitcoin ve 32 altcoin desteklenecek!
Samsung’dan kritik altcoin hamlesi: Bitcoin ve 32 altcoin desteklenecek!

Samsung’dan altcoin hamlesi: Bitcoin ve 32 altcoin desteklenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S10 akıllı telefonu için Blockchain cüzdanına Bitcoin desteği ve 32 kripto para daha ekledi.

Samsung Galaxy S10, 33 kripto parayı destekleyecek

Güney Kore ulusal günlük gazetesi Seoul Kyungjae tarafından yayınlanan bir habere göre, servis güncellendi ve S10 cihazlarında BTC ve Ethereum cüzdanları otomatik olarak üretildi. Haber ayrıca Korece’de, kullanıcının “yeni bir token veya cüzdan ekleyebileceğini” gösteren bir ekran görüntüsünü de gösteriyor. Aynı haberde, Pundi X’in NPXS tokeni, Maker (MKR) ve Basic Attention Token (BAT)  altcoin’i dahil olmak üzere, toplam 33 kripto paranın telefonla uyumlu olduğunu belirtiliyor.

Ek olarak, son birkaç saat içinde bir Reddit kullanıcısı Samsung Blockchain Cüzdanı’nın canlı BTC ve ETH cüzdanlarına sahip ekran görüntülerine benzeyen bir görüntü yayınladı (bilgiler İngilizce). Resim, yukarıda belirtilen altcoin’lere ek olarak, aynı zamanda TrueUSD ve Binance Coin için hesaplar gösteriyor. Bu arada, gazete bir Samsung Galaxy Store temsilcisinden, müşterilerin de yakında Samsung’un bağlı kuruluşları tarafından kullanılan tokenler için cüzdanlar oluşturabileceklerini belirten bir alıntı yaptı.

Bitcoin is on Samsung Galaxy S10 Already, Another 32 Cryptos Supported 102

Samsung Galaxy S10’la altcoin yatırımcılarına müjde

Daha önce de bildirildiği gibi Samsung, geliştiricisinin web sitesinde yaklaşmakta olan Blockchain Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) hakkında bir bildirim yayınladığında ilk kez Bitcoin desteği ekleme niyetini belirtti. Bu aşamada güncelleme şu ülkelerle sınırlı: Kanada, Almanya, Güney Kore, İspanya, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere. Bu hamle, milyonlarca Samsung akıllı telefon kullanıcısının sonuçta Bitcoin’i, şirketin bu yıl başlarında Galaxy S10 ile başlayan amiral gemisi cihazlarında kullanmaya başladığı Blockchain Cüzdanı üzerinden uygulamalarla kullanabilecekleri anlamına geliyor.

Seul Kyungjae ayrıca Samsung’un yakın zamanda Dent dapp’ını mağazasına eklediğini belirtti. Dent, kullanıcıların PayPal ve kripto para birimleri kullanarak mobil veri paylaşmalarını sağlar. Samsung’da mevcut olan diğer dapplar arasında “Cosmee, Enjin, CoinDuck, CryptoKitties, The Hunters, Berry Pick, MyCryptoHeroes, Pundi X’in X-Cüzdanı, Misetoktok,  Syrup Table, Lympo, Pibble, aFan, Foresting, Jupiter, Mars ve Crypto Dozer” yer alıyor.

Cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin