Solana fiyat analizi: Olası bir rallide SOL fiyatı için takip edilecek seviyeler
Solana fiyat analizi: Olası bir rallide SOL fiyatı için takip edilecek seviyeler

Solana fiyat analizi: Olası bir rallide SOL fiyatı için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, şu ana kadar iyi durumda olan 190 dolarlık destek seviyesine düzeltildi. Bu durum, boğalara yakın zamanda daha yükseğe çıkmak için iyi bir şans verdi.

Temel destek seviyesi: 190 dolar

Anahtar direnç seviyeleri: 213 dolar ve 236 dolar

Solana, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolardan yaklaşık %30 bir düzeltme yaptı ve 190 dolar seviyesinde iyi bir destek buldu. Fiyattaki son düşüş grafikte daha düşük bir dip yaşanmasına neden olurken, RSI daha yüksek bir dip kaydetti. Bu bir yükseliş ayrışmasıdır ve düzeltmenin yakında sona ereceğini gösterebilir. Bunu doğrulamak için SOL’un fiyatının 213 ve 236 dolarda bulunan iki kilit direnç seviyesini geçmesi gerekiyor.

Solana teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Düzeltme ilerledikçe hacim azaldı. Bu yükselişe işaret ediyor. Solana toparlanmaya çalıştığında hacmi yakından izlemek önemli. Keskin bir artış olursa, bu boğaların tekrar harekete geçmeye istekli olduğunu gösterir.

RSI: Günlük RSI, fiyatın düşüşüne rağmen daha yüksek bir dip yaptı. Bu bir boğa ayrışması ve boğalar için bir güç işareti. Onaylanırsa, bunu güçlü bir ralli takip edebilir.

MACD: MACD günlük zaman diliminde düşüş eğilimini koruyor, ancak histogram da RSI’ye benzer şekilde daha yüksek bir dip yaptı. Bununla birlikte, onay yalnızca olumlu tarafa bir çarpı işareti olduğunda gelecek. SOL’un bunun gerçekleşmesi için daha fazla zamana ihtiyacı var gibi görünüyor.

Bias, yükseliş farklılığına rağmen nötr. Bu farklılık üzerinde hareket etmek için henüz çok erken ve SOL’nin fiyatının sonraki adımlara karar vermesi için biraz daha zamana ihtiyacı olabilir. Solana için, 213 doların üzerinde bir kırılma, yeni bir ralli için iyi bir başlangıç ​​olabilir.

Solana fiyatını kısa vadede ne bekliyor?

SOL yükselişe geçmeden önce fiyatın ilk direnci 213 dolardan kırması gerekiyor. O zamana kadar, boğalar güçlerini topladıkça konsolidasyon devam edebilir. Fiyat 190 dolardaki kilit desteğin altına düşmediği sürece, Solana son kayıpların çoğunu geri almak için iyi bir şansa sahip.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin