Solana düşüş eğilimi devam ederken alıcılar bir satın alma fırsatı için mi hazırlanıyor?
Solana düşüş eğilimi devam ederken alıcılar bir satın alma fırsatı için mi hazırlanıyor?

Solana düşüş eğilimi devam ederken alıcılar bir satın alma fırsatı için mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı hâlâ satıcıların kontrolü altında, ancak destek 152$ civarında sadece %10 daha düşük seviyede bir satın alma fırsatı oluşabilir. Boğalar, bir toparlanma için turuncu yükselen trend çizgisini üçüncü  kes test etmek için bekliyor. Diğer yandan satıcıların fiyat hareketini biraz daha uzun süre kontrol altında tutmasını beklenebilir, ancak önümüzdeki saatlerde veya günlerde bir yükseliş dönüşü gelebilir ve ardından oluşabilecek trend 220 dolar seviyesine kadar uzanabilir.

Solana, yukarı yönlü bir trend için mi hazırlanıyor?

Aralık ayının başından bu yana, Solana fiyatı, yeni bir Covid varyantından dolayı ve büyük merkez bankalarından gelen daha şahin tonlar nedeniyle düşüş eğiliminde. Piyasalar bu anlatıyı savuştururken, hisse senetleri yeniden yeşile döndüğünden ve ufukta biraz daha riske açık bir duyarlılık olduğu için bu Pazartesi hissiyatta bir değişim başlayacak gibi görünüyor. Bu, kripto para birimlerine yayılırsa muhtemelen son on dört gündeki düşüş trendini kırarak fiyat hareketini yukarıya doğru itebilir.

SOL boğaları, uzun süredir üçüncü bir testi bekleyen turuncu yükselen trend çizgisinden sıçrayarak 152$ civarında bir giriş için hazırlanıyor olabilir. Boğalar hevesle girerken, fiyatın hızla yükselmesini ve S1 destek seviyesini 171 dolardan kırması beklenebilir. Bu durumda trend muhtemelen hafta boyunca devam edecek, hissiyat tonu belirliyor ve SOL fiyatı bu hafta sonuna kadar potansiyel olarak 220$’a ulaşarak %45’lik bir kâr sağlıyor.

SOL/USD daily chart

2021’in sonu yaklaşırken, giderek daha fazla katılımcı pozisyonlarını kapatmaya başlayacak ve gelecek haftanın sonuna doğru likidite azalmaya başlayacak. Bu, riskli varlıklar için bazı dalgalı fiyat hareketleri ve olumsuz haberler üzerinde olası şiddetli düzeltmeler sağlayabilir. Turuncu yükselen trend çizgisinin aşağı yönde kırılması durumunda, fiyat ilk aşamada 130 dolara, ardından 100 dolara düşen bir bıçak gibi düşebilme riskini taşıyor.

fxstreet

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin