singapur girişim sermayesi
Singapur girişim sermayesi şirketinden kripto paraya büyük yatırım!

Singapur girişim sermayesi şirketinden kripto paraya büyük yatırım!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur girişim sermayesi şirketi Golden Gate Ventures, Güneydoğu Asya’nın ilk özel tahsisi olacak olan VC kripto para fonu olarak 10 milyon dolarlık yatırım sermayesiyle hesaplarını açıyor.

Girişim sermayesi firması, Cuma günü yaptığı açıklamada, LuneX Ventures’ın katıldığı fonun, kripto para borsası da dahil olmak üzere kuruluş aşamasında olan girişimlere yatırım yaparak, kripto para ve Blockchain alanında “lazer benzeri bir odak” göreceğini söyledi.

Golden Gate Ventures ayı piyasasına rağmen kripto paralara güveniyor

Kurulan fonda, Golden Gate’in eski kurucu ortağı Kenrick Drijoningen’in kurucu ortağı rolünü üstlenecek. Drijkoningen’e göre, fonun piyasaya sürülmesi, kripto paraların 2018 yılında devam eden ayı piyasasına rağmen sürekli olarak ana hatlarıyla devam ettiği kripto sektöründeki mevcut iklim için zamanlandı.

Drijoningen şu sözlerle devam etti:

Blockchain’i yıkıcı potansiyele sahip, muhtemelen interneti de aşacak bir şekilde temel bir teknoloji olarak görüyoruz. Şu anda değerlemeler daha makul seviyelere geldi. Ve endüstrideki öncü kuruluşlar bu teknolojiye çabuk adapte olmak istiyorlar. Bu da yatırım yapmaya başlamak için harika bir zaman.

Singapur girişim sermayesi potansiyeli olan Blockchain şirketlerine ve kriptolara yatırım yapacak

Dahası, fon, “endüstrinin bir sonraki seviyeye gelmesini sağlayabilecek” başlıklar da dahil olmak üzere “yüksek büyüme potansiyeline sahip Blockchain şirketlerine ve kripto para varlıklarına yatırım yapmayı” hedefliyor.

Kripto para borsalarının ötesinde, fon aynı zamanda kripto sektöründeki gözetim ve güvenlik gereksinimlerine yönelik pratik çözümler tasarlayan girişimleri de hedef alacak. Drijkoningen’e göre Kripto varlıkları ve Blockchain teknolojisini “kurumsal hizmetlere” tanıtmak isteyen firmalar da tercih edilecek.

Drijkoningen e27’ye verdiği demeçte, fonun 2018 yılı sonuna kadar 10 milyon dolara kadar yaklaşması ve bir dizi yatırıma başlamış olması bekleniyor.

Drijkoningen açıklamalarına şöyle devam etti:

Halihazırda çalışmaya başlayabilmemiz için 5 ile 10 arasında yatırım yapan güçlü bir hatta sahibiz. Ve şimdiye kadar Singapur merkezli Sparrow Exchange’e (peer-to-peer kripto options ticaret platformu) ilk taahhüdümüzü yaptık.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin