Binance'in listeleme için bir servet istediği iddiası
Binance'in listeleme için bir servet istediği iddiası

Expanse şirketinin kurucusundan Binance’in listelemeler için bir servet istediği iddiası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Expanse’in kurucusu Christopher Franko’nun tweeti ile ortaya atılan iddia gerçekten şaşırtıcı. Twitter’da yazdıklarına göre Binance listeleme fiyatı için 400 BTC istiyor! Şu anki fiyatlar göre 2 milyon 500 Amerikan Doları’ndan bahsediyoruz. Listeleme ücretinden sonra alınan komisyonlarla beraber gerçekten bir servetten bahsediyoruz. Türk Lirası’na çevirdiğimizde ise 15 milyonluk ücret hayrete düşürüyor.

https://twitter.com/FrankoCurrency/status/1027191274682638336

Binance listelemeler için gerçekten 400 BTC mi talep ediyor?

Bazıları Franko’nun bir kandırmacaya kurban gittiği söylense de, Franko diğer gönderilerinde şirketten birkaç kişiyle birden irtibatta olduğunu ve bu rakamı isteyenlerin dışarıdan başkası olmadığını iddia ediyor. Twitter’da gündeme bomba gibi düşen bu olaydan sonra adından sıkça bahsettiren Expanse için bir reklam kampanyası olabileceği de ihtimallerden biri. Her attığı yeni gönderi ile çokça insanın dikkatini çektiği düşünülürse her iki ihtimalde de karlı çıktıları söylenebilir. Her yazısında gelişmelerin ve kripto para birimlerinin reklamını yapması bu olayı daha da göze batar hale getiriyor.

Expanse şirketinin kurucusu teklifi reddetti

Teklifi kabul etmeyip maili silmekle yetindiğini söyleyen Franko, bir yandan da EXP’in hiçbir zaman Binance’de yer almayacağını da duyurmuş oldu. İnanamayan takipçileri için maili üç kere okuyup istenen miktarın 400 BTC mi yoksa 40 BTC mi olduğunu çözmekte zorlandığını söyledi. Maili silmesi de iddialarının arkasını biraz boş bırakmasına yol açtı.

Yatırımcılar için kötü bir haber olsa da, yeni gelişmeleri ile beraber Expanse ilerleyişlerinin hızlanacağı konusunda gayet emin.

Bazı insanlar sahte kripto paraların insanları kolayca kandıramaması için bu fiyatın olması gerektiği düşünse de gerçekten piyasaya oranla yüksek bir ücret. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 400 BTC adil bir ücret mi yoksa bütün yaşanan bu olaylar sadece dikkat çekme kampanyası mı?

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdanInstagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

chepicap

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin