Shiba Inu ve Dogecoin bombası! Porsche kolları sıvadı…
Shiba Inu ve Dogecoin bombası! Porsche kolları sıvadı…

Shiba Inu ve Dogecoin bombası! Porsche kolları sıvadı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Baltimore’da bir Porsche bayisi, Dogecoin ve Shiba Inu ile ödemeleri kabul etmeye başladı.

Porsche bayisi, ödemeleri Shiba Inu ve Dogecoin üzerinden alacak

ABD merkezli kripto ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay tarafından paylaşılan bir tweet’e göre Porsche, DOGE ve SHIB ödemeleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi şimdiden başardı.

Porsche Towson web sitesinde bazı modellerin Dogecoin ve Shiba Inu cinsinden listelenmeye başladığı görülüyor. Örneğin 95.880 dolara satılan 2022 model Porsche Cayanne SUV, 677.610 DOGE ve 3.810.810.810 SHIB üzerinden de listelendi.

BitPay, geçen Aralık ayında kabul edilen ödemeler listesine SHIB’i ekleyen bir uygulama programlama arayüzü aracılığıyla kripto ödeme anlaşması sağlıyor.

Bitcoin ve Ethereum da var

BitPay ayrıca Bitcoin, Ethereum ve beş çeşit ABD doları sabit para biriminden oluşan “ana akım kripto para birimlerinde” ödemeleri de desteklediğini söyledi.

Shiba Inu’nun geliştiricileri, Şubat ayında Shiberse kod adlı bir Metaverse projesinin erken aşama geliştirmesini duyurdular ve arsaların “çok yakında satın alma/açık artırmaya hazır” olacağını eklediler.

Porsche ayrıca ilk NFT’sini Aralık ayında, bir Taycan NFT dijital sanat otomobilini piyasaya sürerek ortaya çıkarmıştı. Lamborghini ise Aventador modelini içeren bir NFT’yi Şubat ayında açık artırmaya çıkardı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin